Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pannax

DLACZEGO? Dyskryminacja kobiet?

Polecane posty

Go艣膰 pannax

Nie wiem, czemu, ale mnie to nurtuje. Je艣li np. gimnazjali艣ci graj膮 w r贸偶ne rzeczy, jak "kamienna twarz", "s艂oneczko" itp (ja nie gra艂am, ale du偶o s艂ysza艂am o tym), to dziewczyna ROBI LASK臉 a ch艂opak UPRAWIA SEKS. Minetka nigdy nie jest stosowana w wyra偶eniach wulgarnych. Ma艂o kt贸ry m臋偶czyzna tak zaczyna gr臋 wst臋pn膮. Og贸lnie kobietom dostaje si臋 duuu偶o mniej pieszczot oralnych i s膮 one inaczej traktowane przez polskie spo艂ecze艅stwo. Dlaczego?? wszystkie podszywy i g艂upie komentarze nie zostan膮 nawet wzi臋te pod uwag臋. Odpowiedzcie mi, bo po prostu nie wiem. ;/ a irytuje mnie to. ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fgsdfgdfg
a "lizanie patelni" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a napisz na czym polegaj膮
te zabawy np. s艂oneczko, ja dawno szko艂臋 opu艣ci艂a艣 i poj臋cia nie mam co to znaczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelka23amelka
Nudzi Was ju偶 zwyk艂y seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pe艂no rzeczy kt贸re urozmaic膮 to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja stara....
wi臋kszo艣膰 facet贸w lubi robi膰 minetk臋, poniewa偶 bardzo ich to podnieca. "robienie laski" jak dla mnie nie jest s艂owem wulgarnym, ma taki sam wyd藕wi臋k jak "cipka". Oczywistym jest, 偶e ch艂opczyki ma艂e chwal膮 si臋 lodem, bo w ko艅cu to ICH dotyczy, to jest ciastko dla NICH, wi臋c m贸wi膮 "ja mam ciastko". (Jak dorosn膮 POWINNI nabra膰 troch臋 szacunku dla swych partnerek. ) Dziewczyny te偶 si臋 chwal膮 (pod warunkiem, 偶e maj膮 czym) 偶e maj膮 zajebistych partner贸w, tylko tu kwestia komu si臋 chwali膰, 偶eby jaka艣 paniusia krzywo nie patrzy艂a. Akurat je艣li chodzi o gimnazja to s艂ysza艂am, 偶e z roku na rok jest coraz wi臋ksza demoralizacja m艂odych siks - u c贸rki znajomych jest np. taka elita, kt贸ra wr臋cz sama jej proponuje, aby przelecia艂a jakiego艣 faceta, te kt贸re si臋 jebi膮 maj膮 tam presti偶 (tylko w elicie oczywi艣cie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja jestem facio
i lubie robic minetke za to nie przepadam jak laska mi robi loda :D

Udost臋pnij ten post