Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Owy wątek pojawił się już na forum, ale jest nieaktywny, więc postanowiłam założyć nowy :) Od owulacji - chyba, nie jestem pewna, bolą mnie sutki. Są tak wrażliwe, czy bluzkę zakładam, dotknę się troszkę mocnej, to przeszywa mnie taki ból, że aż mnie trzęsie dosłownie :P Zaznaczę, że staramy się z mężem o dzidzię już 8 miesiąc, i nic. W tamtym cyklu też było coś podobnego, ale bolały mniej i dokładny tydzień przed @. Nie mierzę temp. wydaje mi się to bez sensu. Bolą mnie plecy strasznie, codziennie jajnik mi dokucza. Albo ja sobie wkręcam, albo nie wiem :P Dziękuję za odpowiedzi :)

cięzko powiedzieć co to bo mnie generalnie na początku ciąży całe piersi bolały. Najlepiej skonsultuj się z lekarzem bo powodów takiego bólu może być wiele. Druga sprawa,że niektóre symptomy kobiety starające się o dzidzie wmawiają sobie (urojona ciąża).

Miki - tak, wiem :) Ale od dwóch cykli wyluzowałam się, wiesz? :P Więc raczej wątpię o urojonej ciąży.

no to śmigaj do lekarza. Bo może być to ciąża, może być zapalenie sutków,a nawet coś gorszego. O tym najlepiej wie lekarz bo nikt tutaj nie powie dlaczego ciebie bolą sutki bo diagnoz jest sporo.

Miki - na razie to mi się nie bardzo opłaca, bo za 8 dni ma przyjść ( a raczej nie :P ) @, więc zgłoszę się po @, bo i tak muszę :)

a czemu masz pod spodem datę i napis "nasz aniołek kochany"? jeśli mogę oczywiście zapytać,a jeśli nie to z góry przepraszam :(

Miki - bo ja już byłam w ciąży, ale maleństwo przez upadek przestało oddychać i musiałam mieć usunięte chirurgicznie :( Od tamtego czasu ciężko zajść mi w ciążę :(

tak mi przykro:(. Trzymaj się. Jakby co to zbadaj piersi u gina. Mam nadzieję,że będzie to to o czym marzysz i będziesz miała upragnionego dzidziusia.

najważniejsze,że się staracie. Napisz jak będziesz po badaniu co jest grane ok? dodaję ten watek do ulubionych i będę obserwować. Trzymaj się jeszcze raz i wszystkiego naj naj.

Miki - Kochana jesteś :) Do badania jeszcze duuuuuuużo czasu :) Dzisiaj doszedł ból prawego jajnika przy chodzeniu :P Tragedia, ale nie myślę, że to ciąża. Bardziej martwię się, że coś z moimi jajnikami się dzieje niedobrego :(

Gość ryniu2
A może to wyrostek? On właśnie boli przy chodzeniu i przy uginaniu nigi. To taki ból promieniujący w kerunku kolana.Masz tak?

A właśnie widzisz ja miałam objawy bólu z prawego boku z bólem nogi, promieniującym właśnie przypominającym ból jajnika i okazało się,że to wyrostek robaczkowy.

teraz i mi się przypomniało do tego jeszcze delikatne upławy. Jak sprawdzi,że to nie jajnik tylko wyrostek to daj znać. choć ja liczę,że to i tak ciąża będzie :) trzymaj się cieplutko:)