babajaga11 0 Napisano Marzec 10, 2010 Witam. Mam pytanie dotyczace miesiaczki.Miesiaczke dostalam miesiac temu i nadal utrzymuja sie krwawienia trwa juz to ponad miesiac.Czy ktos wie co moze sie dziac z moim organizmem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koryna 0 Napisano Marzec 10, 2010 przyczyn może być kilka, m.in.zaburzenia hormonalne, zapalenie, mięśniaki macicy miesiąc to już trwa? to strasznie długo:o gnaj do ginekologa jak najszybciej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babajaga11 0 Napisano Marzec 10, 2010 hej chodzilam do ginekologa bo wczesniej mialam podobne objawy.Od lekarza dostalam tabletki na wstrzymanie okresu,pomoglo ale na jakis czas i teraz od nowa.Obawiam sie ze z takimi zaburzeniami moge nie miec pociechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koryna 0 Napisano Marzec 10, 2010 a kiedy byłaś po raz ostatni na badaniu i jakie badania lekarz wykonał? USG też robił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babajaga11 0 Napisano Marzec 10, 2010 Ostatnie badania byly robione moze z rok temu na ta dolegliwosc. wiec dokladnie nie pamietam ale napewno byly robione na tarczyce i usg tez wyszly dobrze i od tamtej pory ok ale do tego czasu. Jestem zaranica i nie mam mozliwosci pojscia do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koryna 0 Napisano Marzec 10, 2010 kurczę, to nieciekawie,bo powinnaś pójść się jednak przebadać w tej sytuacji. Jeżeli pojechałaś do kogoś w odwiedziny, to zapytaj, może jest gdzieś w okolicy polski ginekolog? A jeśli jesteś w pracy, to pogadaj z babkami, które też tam pracują? Może mają namiar na ginekologa? Przyczyny mogą być naprawdę różne, to krwawienie nie musi od razu oznaczać najgorszego,ale mogło Ci się np zrobić poważne zapalenie,a jeśli tak jest,to z czasem będzie niestety tylko gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babajaga11 0 Napisano Marzec 10, 2010 Pytalam paru osob ale nie wiedza.Do polski dopiero za miesiac i boje sie ze to nadal bedzie trwalo,nie wiem jakie moga byc tego skutki.Mam torbiela na jajniku i moze w nim tkwi problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koryna 0 Napisano Marzec 10, 2010 No to witaj w klubie:o U mnie także zdiagnozowano torbiele,a zgłosiłam się właśnie z takimi krwawieniami i plamieniami między miesiączkowymi. Jak tego nie zaczniesz leczyć, to pewnie pojawią się też bóle i ogólny dyskomfort:( Aha, od razu dostałam antybiotyk, czopki, globulki i skierowanie na badania hormonalne,więc nie warto z tym zwlekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babajaga11 0 Napisano Marzec 10, 2010 Ja na tego torbiela dostalam tabletki anty.... diane35 fakt zniknal ale po paru miesiacach spowrotem .Zmienilam lekarza i powiedzial ze bede miala sklonnosci do jego tworzenia,oraz powiedzial ze te tabletki moga szkodzic na zajscie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koryna 0 Napisano Marzec 10, 2010 Wiesz co, ja już kiedyś miałam problemy z powracającymi torbielami i też słyszałam,że taka już moja uroda i muszę z tym żyć, też łykałam tę cholerną Dianę i to przez ponad dwa lata. Aż w końcu trafiłam na lekarza, który skierował mnie na badanie poziomu prolaktyny i okazało się,że to jej zbyt wysoki poziom u mnie powodował torbiele. Dostałam lek na zbicie jej i od tamtego momentu miałam dwa lata spokój:) A Diany już nigdy więcej nie wezmę, bo też się nasłuchałam i naczytałam o tym,że powodują podobno problemy z zajściem w ciążę:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babajaga11 0 Napisano Marzec 10, 2010 A starasz sie o dzieciaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koryna 0 Napisano Marzec 10, 2010 Teraz jeszcze nie,ale może w przyszłym roku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koryna 0 Napisano Marzec 10, 2010 babajaga11 życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babajaga11 0 Napisano Marzec 10, 2010 A ja tobie maluszka w przyszlym roku powodzenia. douslyszenia i dzieki za wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach