Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacasieona

maz chce mnie upodobnic do bylej

Polecane posty

moj maz ma dobre studia dobra prace niezle zarabia,nie jest najprzystojniejszy ale tez nie paskuda,mi sie podoba,niby mowi ze i tak mnie kocha z moimi wlosami ale troche przykro slyszec czesto ze mu sie kolor nie podoba ,wydaje mie sie ze jesli sie kogos naprawde kocha to kocha sie tez jego wyglad a nie stara sie upodobnic do wymarzonego idealu,czasem wydaje mi eise ze mimo swojego poziomu intelektualnego zachowuje sie jak gowniarz a ma 28 lat,jestem oczytana wyksztalcona w miare i chcialam isc na studia podyplomowe a on ze zona ma wygladac a nie myslec

Gość ja powiem tak ......
" żona ma wyglądać a nie myśleć " tym tekstem mnie rozwaliłaś ...matko kochana ....i takie teksty wali niby wykształcony facet ? chyba zostawię to bez komentarza bo nie chcę być złośliwa

Gość sońce siaci
jak będzie miał 45 lat to będzie mu przeszkadzać że zaczniesz siwieć i nie masz jędrnego ciała , znajdzie sobie 23 latkę blond i będzie obdarowywał prezentami współczuję bądź tego pewna

chyba zaden maz nie jest zadowolony ze starzejacej sie zony ale nie kazdy jest na tyle chamski zeby o tym mowic a moj pewnie bedzie mi to wytykal na kazdym kroku

ten tekst o zonie ktora ma nie myslec powiedzial specjalnie w tak przejaskrawionym tonie w zartach ale tlumaczy to fakt ze jemu najbardzuej zalezy na wygladzie kobiety i to bliskim jego idealom,a ja nie jestem idealem tylko po co sie zenil ze mna,

Gość gość
dziewczyny uciekajcie z takich związków. może to wygląda niewinnie - ale jeśli dostaniecie kopa to sie nie otrzasniecie przez lata bo faceci potrafia byc romantyczni i sprawiac wrazenie ze was kochaja i tylko 'upiekszaja' a za takim wygladem zazwyczaj stoi nie to ze jestescie brzydkie tylko po prostu on kocha inną... może platonicznie, ale jednak

Gość gość
to sie nazywa "milosc zyczeniowa"