Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Kevina

Mój 5 letni syn mnie terroryzuje help, nie wiem co robić

Polecane posty

Gość dfkjgdljgdsj
tak sobie to czytam i oczom nie wierzę że są takie tępe prosate baby ze wsi co daja rady typu zbij go wpierdol mu, wez pasek i na dupe, kobietygdzie wyzyjecie w ciemnogrodzie z której wsi wy pochodzicie jest 21 wiek kary cielesne były modne 50 lat temu, ale skoro ktos jeszcze chodzi srać za stodołę to i pewnie bedzie takie rady dawał, bo na bank to sa takie osoby

Gość ale jazda hahaha
Masz dzieccko wychowywać dobrym przykładem a nie biciem.!! wiec jaki dobry przyklad mu dajesz??

Gość nie chłopak
do niechlopka - no to jesteś podwójnie odpowiedzialna bo i za dziecko i za męża, uważaj, bo jak ktoś kiedyś zwróci uwagę Twojemu dziecku, mąż go pobije i nie daj Boże coś mu zrobi, to później dziecko będzie tatusia widziało tylko w określone dni i godziny w tygodniu. Tego chcecie? Twój mąż jako ojciec powinien pokazywać dziecku jak nie siłowo rozwiązywać problemy, ale widać nie dorósł do ojcostwa. A żuli z pod sklepu wystarczy postraszyć. Boże jak dobrze, że w mojej rodzinie są tylko normalne dzieci, których nie trzeba bić, i normalnie rodzice co potrafią rozmawiać, a nie rzucają się na każdego z pięściami. Ps. trenuję boks i krav mage, nie boję się takich osób jak Twój mąż :P

Gość a ktttttttttt
jesli myslisz ze w doroslym zyciu polozy sie na podlodze i zacznie krzyczec to dostanie awans to jestes w bledzie.. sprytne i inteligentne osoby owszem sie przebija, ale chamow i prostakow to nikt nie lubi, a ty na takiego go wlasnie chowasz :o i nie popadajmy w skrajnosc :o to ze dziecka bic nie wolno to jedno, ale nie wolno tak samo mu na wszystko pozwalac! kary jak najbardziej powinny byc oraz tlumaczenia

Gość mama Kevina
"wiec jaki dobry przyklad mu dajesz??" jestem dla niego miła serdeczna i uprzejma na co dzień nawet jak mnie zdenerwuje staram się tego nie pokazać po sobie tylko rozmawiam z nim z usmiechem jak coś przeskrobie to też staram się nie krzyczeć tylko tłumaczyć że tak nie powinien robić bo to nieładnie

Gość telegrafistka
telegraficzny przekaz dla tych ktorym sie nie chce czytac dziecko intuicyjnie wyczuwa slabosc .stop. nauczylo sie z niej korzystac. stop teraz bedzie szukalo tylko ludzi slabych, stop bedzie narzucało swoje emocje stop bedzie wrednym manipulatorem emocjonalnym stop wykorzystujacym tzw POCZUCIE WINY stop kazdy chce byc fajny, to czemu ty nie chcesz byc fajny, robiac dla mnie to na co mam ochote stop przyklad manipulacji - zwrocenie uwagi wszystkich w sklepie stop problem dziecka bierze sie z relacji z rodzicami. stop pies potrzebuje zostac okrzyczany stop wtedy lepiej mu sie chodzi na spacer stop okrzyczenie wpływa dobrze na jego psychike - oczyszczajaco stop tzw pozycjonowanie w swiecie spolecznym. stop z tym dzieciak moze miec problem stop ale moze sie swietnie odnalezc w jakiejsc korporacji stop gdzie nie ma znaczenia co wiesz, ale jak umiesz miglancowac stop grozba patologii i realizacji fantazji BDSM w roli dominatoranie tak stop albo kompleks napoleona albo narcyzm albo wieklie "niescensje" stop:)

Gość ale jazda hahaha
zapomnialas dodac, ze ulegasz jego zachciankom i robisz wszystko, zeby tylko byl zadowolony w ten sposob go krzywdzisz, zrozum to kobieto

Gość nie chłopak
a nie boisz się, że nie znajdzie sobie żadnych kolegów? bo wiesz, jak na dzieciakach w szkole zacznie wymuszać różne rzeczy, to zaczną go unikać (oby tylko). A co z nauczycielami? On ma już 5 lat, za dwa lata pójdzie do szkoły i co wtedy? Coś mu nie wyjdzie i może być nie ciekawie.

Gość mama Kevina
nie uważam że go krzywdzę robię wszystko by miał wspaniałe dziecinstwo

Gość heyttrlvnxjksudhkefvnb
szkoda mojego czasu na autorke pindzie:P gupia baba, jak spotkam gdzies jej szczyla to odpowiednio potraktuje:D moze sie czegos nauczy

Gość bazienka psycholog od 7 bolesc
i "wychowywanie permisywne, czyli bezstresowe, jest zle bo to rozpuszczanie dziecka. ok. ale istnieje system nagrod i kar. NIE CIELESNYCH bo to zwykle wyzywanie sie na slabszych" wychowanie tzw. bezstresowe wcale nie polega na rozpieszczaniu, to jest właśnie wychowanie z systemem nagród i kar, ale co taka AMATORKA jak ty może wiedzieć 😴 i jeszcze dezinformacje szerzysz :O nisestety, w Polsce utarło się że BRAK WYCHOWANIA TO WYCHOWANIE bezstresowe, a potem takie niedouki jak bazienka powtarzają takie bzdury 😴 mamo Kevinka, radzę iść do psychologa skoro nie chcesz słuchać rad z forum, skądinąd niektóre są bardzo mądre.

Gość aneladgam
Do Autorki nic nie dotrze, wszystkie rady atakuje, tak naprawdę chce, żeby pochwalić ją, że jest najlepszą mamą na świecie, więc chyba szkoda naszego stukania w klawisze, bo nikt nic takiego nie napisze. A może by Mamo Kevina, tak z dzieckiem trochę czasu spędzić, a nie debilnie się na forum wypowiadać ?

Gość do niechlopak
o kurcze to straszne jak trenujesz boks i kravke to pewnie nikogo sie nie boisz , a wiesz akurat on tez od zawsze ale jakoś on sie tym nie chwali generalnie nawet koledzy jego o tym nie wiedza, jak twierdzi to nie jest powod do chwalenia sie na prawo i lewo tylko dla siebie, a tak apropos moja corka jest oczkem w glowie meza i nie baczac na konsekwencje jakby ktos sie na nia krzywo spojrzał to hirurg murowany

Gość nie chłopak
no więc ja dalej twierdzę, że Twój mąż jest nie odpowiedzialny i daje zły przykład córce, fajnie, że trenuje, przynajmniej części agresji się pozbędzie. Ja uważam, że uprawianie sportu - jakiegokolwiek nie jest powodem do wstydu, dlatego nie muszę tego ukrywać przed nikim. A takich osób jak Twój mąż się po prostu nie boję, bo i dlaczego?

Gość aneladgam
do do niechłopak - chirurg przez CH, zawsze!!!

Gość nie chłopak
a i przepraszam, nie robię tego nigdy, ale jesteś tak zabawna, że nie potrafię się oprzeć :) pisze się CHIRURG.

zaraz sie posram w gacie ze strachu przed mezem forumowiczki:P zal po prostu, i Ty sie chwalisz mezem bandziorem? pewnie jeszcze to zlodziej i narkoman

Gość do niechlopak
SORY ZA BLAD ALE C MI SIE NIE WCISNELO PISZE Z PRACY I NIE MAM ZA DUZO CZASU, JAK NIEKTORZY TUTAJ TYLKO PRZELOTNIE I MUSZE SZYBKO PISAC

Gość aneladgam
Pamiętacie "Balladę o Januszku"? Może niedługo będzie "Ballada o Kevinku"?

:D:D:D pamietam:) tez bedzie mame do karceru wpychal:P

Gość trrefdre
bo to dobry chlopak byl i malo pil...

Gość aneladgam
Dokładnie :D Tak w ogóle to żal, że niektóre dzieciaki muszą mieć głupich rodziców :(

Gość aneladgam
Też ładnie :)

Gość aneladgam
Nie ma to jak dyskusja na poziomie ;)

Gość januszek dobry chlopak był
a ze miał garkotłuka w domu to nie jego wina

Gość człowiek na poziomie
powinien trzymac sie w pionie

Gość aneladgam
Kevinek też jest dobry i wygląda jak z reklamy...

Gość mama Kevina
myślę, ze trochę mi zazdrościcie jednak bo w sumie mam piękne i mądre dziecko a ze czasem trochę jest władczy to mu tylko dodaje uroku :)