Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Kevina

Mój 5 letni syn mnie terroryzuje help, nie wiem co robić

Polecane posty

Dzieci się powinno wychować ;) Nie bić ale też nie rozpieszczać. Ciekawe kto tak potrafi, bo ale pozwala się na wszystko albo zabrania i udziela kar cielesnych :O

Gość mama Kevina
Klitajmestra -> jak nie masz nic kobieto mądrego zo zakomunikownia to milcz A Kevin jest bardzo ładnym imieniem i akurat do mojego dziecka pasuje. Wszyscy to mówią. I ze on chyba aktorem zostanie.

Gość WŁADEEKK
JESTEM WŁADCĄ ŚWIATA NAJMĄDRZEJSZYM Z MĄDRYCH, PROSZE ZADAWAJCIE PYTANIA ODPOWIEM NA WSZYSTKIE, WIEM WSZYSTKO JESTEM NAJMĄDRZEJSZY, NAJPIĘKNIEJSZY NAJPRZYSTOJNIEJSZY I WOGÓLE DEBSCIAK NA MAKSA I BARDZO BOGATY

Gość mama Kevina
WŁADEEKK -> weź tu nie pisz chłopie jak cię temat nie interesuje!!!

Gość ale jazda hahaha
Franka ma racje, ale nie do konca:) nie jestem zwolenniczka bicia dzieci, ale jesli juz nic innego nie skutkuje to i owszem zdaza mi sie:P jesli zobaczylabym, ze obce czy moje dziecko probuje powiesic jakies zwierze na smyczy, to ta smycza oberwaloby po dupsku. Koniec i kropka.

Gość babo to nad tobą trzeba
ja już stąd uciekam. widać, że to prowokacja, bo autorka nie przerasta inteligencją mojego kota nawet. ni wierzę, że są aż tak głupie matki. to na milion procent prowo. żegnam.

Gość zaknąć się śledzie
Ty zdzira ty tez raczej dzieci nie mozesz miec bo obserwowałam twoje wipisy odnośnie dziici żal Cie pustaku, a tak wogóle to MORDY KAJDANIARZE

Wiesz, ja bardzo nie lubię obrażania kogoś na forum, ale nie wytrzymam i ci napiszę - głupia jesteś, że głupszych tylko ze świecą szukać. Masz wstrętnego bachora, którego pewnie wszyscy, prócz ciebie, dziadków i twojego męża, nienawidzą jak psa i będą nienawidzili coraz bardziej, bo jego wyrachowanie będzie rosło wraz z jego wiekiem. To że ma ładne oczka o niczym nie świadczy. Uczysz dziecko nieporadności, bo kiedy pójdzie do szkoły nikt na jego wrzaski nie zareaguje. Wstrzymujesz jego rozwój intelektualny, bo twój syn ie szuka nowych rozwiązań, bo nie musi, tupnie noga i ma. A ty się cieszysz, że on mądry jest! Więc jaka ty musisz być głupia, skoro coś takiego ci imponuje. Twój syn rośnie na bandziora - to właśnie tak wychowywane dzieciaki zabijają przechodniów, by ukraść im 50 zł. Szkoda mi ciebie, bo pewnie nie długo tak ci wpierdzieli, że się z łóżka tydzień nie ruszysz. Mam chrześniaka tak chowanego - teraz ma 6 lat i bije! Bije matkę, ojca, dziadków - mnie tylko próbował, chwyciłam go mocna za ręce, przytrzymała i spojrzałam mu w oczy - wystarczyło.

Gość mama Kevina
a i od razu napiszę, że nie pochwalam bicia dzieci więc takich rad mi nie dawajcie

mamo Kevina, polecam dobrą lekturę lub spotkanie z psychologiem (ale naprawdę dobrym) i wtedy może zrozumiesz że źle postępujesz :) będzie ciężko ale uda się :)

Gość mama Kevina
Klitajmestra co wedle ciebie powinnam zrobić? i nie pisz, że ludzie nienawidzą mojego dziecka, bo to nie prawda. Raczej wszyscy chwalą że ładny i mądry i to akurat prawda. A że bywa trudny to inna rzecz.

Gość WLADEKK
WYZNACZYC SOBIE CEL, WZIĄŚĆ SIĘ ZA ROBOTE, ACZKOLWIEK PIERWSZY PODOBNO TRZEBA UKRAŚĆ

Gość ale jazda hahaha
musi sie nauczyc, ze NIE znaczy NIE i przede wszystkim KONSEKWENCJA, jesli wiesz o czym mowie:)

Gość PRZESADZACIEEE Z TYM WIESZANIE
NA PEWNO DZIECKO ZARTOWAŁO SOBIE nie chciało powiesic psa moja 2,5 letnia coreczka tez bierze psa na smycz on lezy a ona go ciągnie po podwórku a jak sie pobasek z tego cieszy , zreszta my tez bo jak bobo sie cieszy to myu tez fajna zabawa

Gość mama Kevina
ale ty bazienka mi książek psychologicznych nie cytuj coś z wiedzy życiowej bym chciała usłyszeć. Od mam w podobnej sytuacji

Uważam, że powinnaś udać się do dobrego psychologa dziecięcego. Radzę ci to z dobroci serca, naprawdę. Bo jak opisujesz, widzę mojego chrześniaka i uwierz, wszyscy go nienawidzą, tylko matce nie wypada powiedzieć nic innego. Kiedy mają do mnie przyjechać, chora jestem. Dzieciak próbował rozwalić moje wesele i po części mu się to udało. No wyobraź sobie, żeby gromada dorosłych nie poradziła sobie z malcem:( Oni też sobie już nie radzą i nie poradzą. Tu tylko superniania pomoże.

Gość ale jazda hahaha
przeciez piszemy...ale masz swoje zdanie na temat, wiec dopoki wnioskow nie wyciagniesz nikt z Twojego bachorka grzecznego dzieck nie zrobi

Gość mama Kevina
a jak uważacie, bo myślimy z mężem o drugim dzicku czy obecność takiego malucha pomogłaby zmienić Kevina? Moze wtedy poczułby, że nie jest pępkiem świata i zacząl sie zachowywać grzeczniej?

Gość ale jazda hahaha
Franka - jestes madra mama:) i napewno wychowasz swoje pociechy jak trzeba:)

Gość włądekkk
JA JAKO S LYNNY SPECJALISTA OD WSZYSTKIEGO TO TWIERDZE ZE NAJWIĘKSZYM DEBILEM NA TYM FORUM JEST..................FRANIA-SRANIA, A ZA BŁĄD SORY SZYBKOSC PONIEWAZ RADZE PRZEZ WIELE MEDÓW I JESTEM BARDZO ZAPRACOWANY POMAGAM KILKU LUDZIONA NA RAZ, ACHA FRANIA-SRANIA TOBIE JEST DOBRY LEKARZ POTRZEBNY BO OBECXNY CIE OSZUKUJE ALBO ZA MAŁĄ DAWKĘ PROSZKÓW WYPISUJE

nie żartowało, przewiesił smycz ze schodów podpiął psa i wszedł na górę i ciągnął z całej siły, jak to zobaczyłam to pies wisiał i już się nie ruszał a ten gnój się śmiał, najpierw uratowałam psa a potem tą smyczą smarkacz dostał w dupę kilka razy i o dziwo nie poskarżył się rodzicom co miałam mu powiedzieć "tak nie wolno bo pieska boli"!!!! pieska bolało to i jego zabolało

Gość ale jazda hahaha
napewno zacznie zachowywac sie grzeczniej :P a moze nawet powiesi mlodego na klamce lub wydlubie oko??:D wiem, ze to prowokacja, ale temat mnie interesuje:P

Gość DO kITACOSTAM
a tym masz cycki czy tyylko takie wypryski

Gość ale jazda hahaha
Franka - dobrze zrobilas, zrobilabym tak samo:) a pseudo mamuski niech ida sie leczyc lub zaprzestana rozmnazania sie, bo wystarczajaco debilow jest w kraju