Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfdfd

moja byłą to wariatka

Polecane posty

Gość fdfdfdfdfd

pisze do mnie podając mi swojego fotobloga ze zdjeciami posiłków które robiła.A tam jakieś kiełbasy buraki,no masakra normalnie musisz to zobaczyć, proszę Cie:D Wejdź na tego fotobloga http://sydonia86.flog.pl/ Wszystko to ja robiłam:)Z wyjątkiem sushi, bo je robiła MAgda u mnie, ale wszystko inne ja!:)Tak strasznie mi się to spodobało.. To jest jak fetysz wiecznie tylko robię zdjęcia tego co uda mi się zrobić i trzymam na kompie..A teraz postanowiłam upublicznić! Wiem, że nigdy mi nie odpiszesz, ale obejrzyj je sobie proszę, zależy mi na tym. Wiesz ja nigdy nie pomyślałabym, że to jest takie przyjemne i że tak może cieszyć.A zaczęło się od zwykłych tostów,robionych rano..Na zdjęciu z kiełbasą chleb jest krojony przeze mnie:) tylko,że bardzo niechlujnie posmarowany, dopiero po zrobieniu zdjęcia to zobaczyłam, ale nie mogłam poprawić, bo już go zjadłam. Z tym krojeniem chleba to zawsze kupowała krojony;/

Gość hahahahahaaaa
pewnie chciałą się pochwalić,golonka wygląda smakowicie:)

Gość gjhjnbbjmbhkhjk
łał to masz problem, serio, jakas dziwna ta twoja była

Gość Lilly E.Ewellinka
nie mój drogi... ona chciała tylko pokazać ci co straciełeś natomiast ty jesteś wariatem skoro o tym piszesz na forum:D

normalne spaghetii ale ona musi byc gruba:D

Gość fdfdfdfdfd
włąsnie nie strasznie chuda jest...powinna byc teższa.Chodziło o to że ona zawsze si eupierała ż epo co sie meczyc jak sa sklepy z gotową żywności i restauracje że skzoda czasu i życia.A teraz mi pisze że nie wiedziała jak to cieszy

Gość fdfdfdfdfd

Gość fdfdfdfdfd

Gość Lilly E.Ewellinka
o jej... no chce cie odzzyskać w ten sposób...:)

Gość heheheheheheeee
ale tej kiełbasy na pewno sama nie zjadła tylko robiła dla jakiegoś chłopa...:)

Gość tojatojatojatoaj
masakra.....to wyglada nie apetycznie...... pokazalam mojemu mezowi.....i wiesz co powiedzial ze w pierwszej chwili myslal ze ktos nasral na talerz a to "spaghetti".... o zgrozo...!! wspolczuje ci....

no bez przesady...spaghetti jak spaghetti.Raczej nie ma szans by inaczej wyglądało bo to sos kluski i mięso.Inne posiłki zresztą też smakowicie wyglądają

Gość tojatojatojatoaj
bez przesady.......spaghetti powinno troche bardziej byc estetycznie podane to raz a dwa to smacznego wszystkim ktorzy chyciliby sie tego.......co autorka pokazala. A mowiac o estetyce spaghetti mialam na mysli linki ponizej! http://plus.maths.org/latestnews/sep-dec05/spaghetti/spaghetti.jpg http://makaron.net.pl/upload/image/spaghetti+bolognese.jpg

tak tylko tamto spakuje pewnie lepiej zobaczcie czesc tych kusek jest bez sosu

Takie spaghetti jak z ostatnich linków to raczej w restauracjach pewnie, bo wygląda ładnie, ale średnio praktyczne, bo trzeba się bawić w mieszanie tego na talerzu albo jeść suche kluchy ;) Ale to od autora ładnie też nie wygląda, jakieś takie tłuste się wydaje i za dużo go na tym talerzu. Choć ja akurat z takiej wielkości porcją dałabym sobie radę :D

Gość ahahahhahahaaaa
a teraz doszła kolejne fota pampuchów:D