Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęsciarz...

Czy to ma szanse przetrwać?!

Polecane posty

Gość ad.ak
kajugaju zle zrozumials moja wypowiedz..pewnie ze kazdy ma swoja definicje..i to jest ok...ale teraz motylkow nie czuje..a..zreszta sama sie pogubilam..niech mu sie szczesci dziewczynie tez..i wogole wam wszystkim...:):)

Gość pytanie__
Chcialbys byc z kims kto Cie nie kocha? Co zrobisz jak pojawi sie lepsza dziewczyna?

Gość Szczęsciarz...
Niechciałbym...ale bardzoo mi na niej zalezy i nigdy z niej nie zrezygnuje nawet jak pojawi sie jakas inna dziewczyna... Bede robicwszystko, żeby wygrać z pokusa... Bo wiem ze bedzie mi zyciu z nią dobrze, tak samo jej będzie dobrze ze mna bo zrobie dla niej wszystko :)

Gość mvhmvm
a co jesli ta twoja eks chcialaby do ciebie wrocic??? co wtedy zrobisz

Gość Szczęsciarz...
nie wróce, za duzo sie wydarzyło złego miedzy nami i to nie mialoby wogole sensu,a pozatym niewchodze dwa razy do tej samej rzeki. a po 3 ona by tez niechciala :) wiec ta opcja odpada ;)

Gość prawda jest jedna
jesli nie czujesz nic na poczaku, dodatkowo nie ma chemii, i ogolnie wiesz ze "to nie to" i nie ma motylkow, emocji- odpusc sobie. wiem z doswiadczenia. NIC SIE NIE ZRODZI.

Gość 999888777
Oczywiście że taki zwiazek może być bardzo udany i bardzo szczęśliwy. Po czasie w każdym zwiazku emocje opadają i wtedy ważne jest jak ludzie się ze soba razem czują i jak dogadują. Wy sie dogadujecie świetnie, twierdzisz że ona ma super charakter więc jest odpowiednia partnerką na całe zycie. To wazniejsze niż motylki w brzuchu uwierz!

Gość odp.....
z własnego doświadczenia wiem że nie ma co szukać ideałów i wielkich miłości. ludzie czasami przeżyja całe zycie i tej miłości nie znajdą. mnie zawsze czegoś w zyciu brakowało. pierwszego męża nie kochałam wyszłam za niego bo bardzo chciałam miec rodzinę, potem byłam w konkubinacie też bez szaleńczej miłości ale było mi wygodnie bo nie pracowałam wtedy i kilka lat było OK, ale to on odszedł, potem poszukiwania, bezsensowne związki, az w końcu zmądrzałam i przestałam szukać księcia z bajki. wyszłam za mąż z przyjaźni i troche wygody i jestem szczęśliwa. nigdy nie było bicia serca, nieprzespanych nocy ale jest wsparcie, bliskośc psychiczna do tego podoba mi sie fizycznie i jest to facet do konca życia i jest to tez miłość tylko inna. Ty też kochasz swoja partnerkę tylko troche inną miłościa. Pierwszxa dziewczyna to były emocje, zauroczenie, teraz jest miłość dojrzalsza. Oparta tez na rozsądku bo wiesz że to odpowiednia dziewczyna. To dobrze wróży na przyszłość

Gość Szczesciarz...
Racja :) Dogadujemy sie świetnie w każdej sytuacji i bardzo dobrze nam ze soba a to jest najwazniejsze, szczerze mowiąć mam nadzieje ze taki zwiazek ma wieksze szanse niz gdybym byl dalej w tym pierwszym... było raz dobrze a raz źle, a teraz jest ciągle dobrze (czasami wiadomo sa male nie porozumienia jak w kazdym zwiazku ale zaraz szybko znajdujemy kompromis i jest git) Jeszcze raz Dzięx za madre odp, napewno mi pomogly :)