Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona przyszła mamci

Parcie na pęcherz to normalne?

Polecane posty

dziewczyny jestem w 23tygodniu ciąży i ostatnio co raz cześciej latam siusiu. Mam też uczucie takiego parcia na pęcherz. Czy to jest normalne? we wtorek byłam u gina i ciąża przebiega prawidłowo a gdy powiedziałam ze cześciej chodze do ubikacji ginka kazała mi brac urosept 3razy dziennie. Miala któras taką dolegliwość?

normalka, wiadomo ze jest parcie jak tyle kilogramow sie na ten pecherz dodatkowo pcha. bedzie jeszcze gorzej hehe. a urosept mozna brac profilaktycznie, no ale po co jak sie nic nie dzieje..

uf czyli nie tylko ja to przyżywam - myślałam już ze coś jest nie tak - jutro zrobię jesszcze badanai moczu czy nie ma jakiś bakterii ale właśnie na necie czytałam ze to normalne choć nasila sie w III trymestrze ale moja dizdzia chyba dosłaownie umiejcowiła sie na pęcherzu i dlatego mi to tak dokucza :P

mam tak samo - jestem teraz w 29tc. czasami mam dość. nawet w nocy latam po kilka razy.

Gość saleminka8
zobaczycie jak fajnie jest pod koniec ciąży hehe ja chodziłam w nocy c ogodzinke,bo chłopaczysko usiskało mi pęcherz swoją wielką główką i ponad 4kg ciałkiem hehe,nie mogłam trzymać bo bym się posikała haha

No tak, ja pod koniec ciąży w nocy biegałam co 15min do kibelka - na zmianę albo żyganko albo siku...

Gość czytajka forum
to pod koniec ciązy tez wymiotujesz? z pecherzem i ja tak mam.Podobno jedne kobiety odczywaja to bardziej drugie mniej

pierwszy trymestr normalnie drugi latałam jak szalona do kibla trzeci nawet nawet ale na 2 tyg przed porodem mogłam z kibelka nie schodzić najgorzej było w nocy

Tak, miałam to nieszczęście, że wymiotowałam całą ciążę, nawet na sali porodowej :(

Gość gość
Ja natomiast odkąd zaszłam w ciążę co godz./ półtorej w nocy chodziłam do toalety, zresztą w ciągu dnia było to samo, ale jak się okazało to był mały Pikuś, bowiem teraz jestem w 29 tc i moge w ogóle nie schodzić z sedesu, mam ciągłe parcie na mocz