Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasztanBłęknitny

Pani Strzelec Pan Skorpion:)

Polecane posty

Gość KasztanBłęknitny

Jest ktoś lub był w takim związku:)?Moze chcecie się podzielić swoimi doświadczeniami:)?Czy to ma sens,czego sie wystrzegac,jakie zycie jest ze skorpionkiem:)Dziekuje ze wpisy:) Szalona Pani Strzelec:)

Gość astrokosmozon
to bardzo dobry uklad... skorpiony sa tajemnicze i nieprzewidywalne. cenia sobie wolnosc, tak samo jak strzelec 🖐️ ;)

byłam w takim zwiazku i super sie dogadywalismy... tylko ze tu nie chodzi o jakies glupie znaki zodiaku ale to jaki kto ma charakter wie autorko tematu wez na luz z tymi znakami :)

Gość z tymi zabobonami to
jakaś paranoja. W ystarczą tzw. pasujące do siebie znaki Zodiaku i będą żyli długo i szczęśliwie.

ja jestem strzelcem a mój mąż skorpionem.I całe szczęście, bo jakby on też był strzelcem-to nie byłoby lekko...:)

Gość zielona_fala
ja mam skorpiona sama jestem blizniak ponoć fatalny układ wierzysz w te bajki? lepiej uwierz w człowieka ja tam jestem zadowolona

Gość KasztanBłęknitny
Jasne,ze chodzi o charakter,dobre serducho i to cos:)....Poki co jestem zafascynowana...Potrafi byc spokojny wtedy kiedy ja sie wyglupiam:)Smieje sie z moich zartow,tak jak ja smieje sie z jego:)Jest ambitny,pracowity,kocha podroze....Dobra juz nie pisze,bo mi chyba odbilo:)Dzieki za Wasze wpisy:)

skorpiony są bardzo trudnym we współżyciu znakiem :) lubią dominować psychicznie, mijają się z prawdą, czasami pędzą do celu po trupach :) ale może Twój jest inny

Gość lady musicca
najlepsze zestawienie to kasztan i błękit:) kto jest w takiej konfiguracji:D;)?