Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polla25

Mam ochotę rozstać się z facetem, ale nie potrafie...

Polecane posty

:) tylko, że my mieszkamy razemi robi to perfidnie na moich oczach. Oby to była ta niespodzinka, bo jak nie to nie ręczę za siebie :p

haha ja kiedys swojego sledzilam jak detektyw:D szlam za nim cala droge chowajac sie za krzakami itp:D i co sie okazalo ze trafil na podworko swojej bylej:) Czasem warto zrobic z siebie kretynke:D

Gość olać

Gość Karolinusia frusia 85
Dlaczego kobiety sobie pozwalaja na tyle rzeczy... ja niemam idealnego związku, też są wzloty i upadki, rożne sytuacje, no ale nie wyobrażam sobie sytuacji w której moj facet drze na mnie morde, jakby dostal liścia to od razu by wiedział gdzie jego miejsce. Drzec to sie moze do kolegow, tylko ciekawe dlaczego tego nie robi, bo od razu by dostał w pape.

znam to uczucie. U mnie tez bylo dobrze najdluzej 2 tygodnie. A pozniej ciagle krzyki o wszystko mnie obwinia nawet jak go kurwa zab bolal to gadal ze moja wina ze przez moje jedzenie go boli. Obłęd

my jesteśmy 3 lata razem i zdrada ni w ząb mi tu nie pasuje. Wkurza mnie to, że spotyka się z jakimiś typami a ja nie wiem nawet kto to jest. Nie znam jego kolegów.

Gość olać
niestety tylko wtedy mozna ich jakos wychowac,jak sie ich nieco olewa,lecz czy potrafisz tego dokonac?

wiesz moj jest zodiakalny lew takze jego sie nie da wychowac ... bardzo ciezko. Takiego jak on tzreba olewac on starsznie nie lubi jak laski mu sie narzucaja a i glupiej sie to teraz przypomnialo:D Lubi zdobywac a mi sie nie chce tak ganiac w kotka i mysze dlatego bylam dobra .. ale teraz biore sie za siebie. Chce sie poganiac to sie poganiamy:D

ja ze swojej strony bardzo bym chciala olać i się nie przejmować, tylko bardzo szybko wpadam w złość i wtedy daję mu do wiwatu. Dziś muszę sie powstrzymać. A to baaardzo trudne:P

Moze poprostu robi jakieś ciemne interesy. Tylko dziwi mnie to że jak cię to tak intryguje że jeszcze tego nie sprawdziłaś, ja juz dawno bym wiedziała co robi i z kim i dlaczego no i co jest tego powodem. Bo skoro mówisz ze to rzeczywiście takie typki to w razie czego może się wpie..przyć w niezłe bagno a później ty bedziesz miała też problemy przez niego. A swoją drogą , skąd wiesz tak dokońca co robi z nimi, czy w wolncyh chwilach nie jeżdzą na jakieś laski itp.. chyba nie jesteś taka pewna o ich świętości, faceci w stadzie mają wielki wpływ na siebie :-) a kolegom się nie odmawia... Znam różne sytuacje z zycia w związku i tez z takiego zycia bo ma sie róznych znajomych, na niejednych imprezach sie było i nie jedno widziało. Dlatego jeśli sama nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziala. Nie daj sobie oczu mydlić. Bo oszukać, kręcić i motać to moze swoją mame, tak jak 15stolatek. A ty nie jesteś jego matka więc oczekujesz szczerości :-)

Gość nie rozstawaj się
bo i tak nie znajdziesz innego :classic_cool:

I to jest związek? Dwoje ludzi bez wzajemnego zaufania? Zenada

Gość to źle rokuje
mój ex też tak robił, nic nie mówił gdzie idzie, jak pytałam to mnie zbywał albo się wkoorwiał, a potem okazało się że mnie zdradzał, ale to jeszcze pikuś, najgorsze to, że podprowadził mi w cholerę kasy z domu na gry na pudłach, wliczając w to co cenniejsze rzeczy które poza domem upłynniał na granie. Radze Ci uciekaj, póki możesz. Albo się koorwi, albo robi coś innego, co też nie zaakceptowałabyś gdybyś poznała prawdę.

Gość to źle rokuje
acha ja też miałam opory żeby go śledzić, bo zawsze się bałam, co się okaże jak on nic takiego nie robi, a ja go szpieguję....a teraz żałuję, że zaczęłam go sprawdzać tak późno. Za późno.

No i pamiętaj złością ani nerwami napewno nic nie załatwisz, raczej olewczy stosunek, konsekwencja i silna postawa. Gdzie przy nim jestes normalna ale nie wchodzisz w dupke tak jak zawsze tylko robisz swoje... on sie pewnie dziwi co sie stalo, ale sobie mysli "znowu jej sie okres zbliza ma humorki" a Ty tym czasem obserwujesz go jak sie zachowuje, z kim rozmawia przez telefon kiedy wychodzi no i gdzie idzie. nazbiera sie pare takich sytuacji a pozniej sobie przeanalizuj i zacznij zadawac pytania, bo przeciez tak dluzej byc niemoze. A jak on sie chce z Toba bawic to zaprowadz go do piaskownicy.

Karolinusia frusia 85 właśnie dlatego, że nie jestem jego matką nie chcę go śledzić! jak mnie zawiedzie , wtedy będzie miał na co zasłużył, nie chce pochopnie przekreślać tego co jest między nami.

Pikok ---> o jakim Ty zaufaniu mowisz w związku hmmm? Ufają tylko Ci ktorzy sie boja prawdy i zyja w tych swoich malych światacch i sadza ze nikt nigdy ich nie oszuka, wiadomo nie mozna byc ciagle podejrzliwym na kazdym korku, ale trzeba miec oczy szeroko otwarte i kontrolowac sprawy na bierzaco... bo jak popuscisz to pozniej ci wejdzie na glowe i nasra albo przyprowadzi kochanke do domu bo przeciez nic w tym zlego niema. A żenada jest wtedy kiedy takim zaufaniem dażysz faceta że az masz klapki na oczach i mowisz " co to za zwiazek bez zaufania... żenada" :-)

Polla --> Ale matki nie sprawdzaja swoich dzieci bo nie są w stanie ... :-D dziecko zawsze wymysli taki wałek że rodzic łyknie. A ty chcesz wierzyć w to wszystko, dla twojego swietego spokoju zeby sie nie bić z myslami byś to sprawdzila zeby wiedziec, chyba ze Ty poprostu wolisz nie wiedziec... bo mozesz wiedziec za duzo i co wtedy... nie masz na tyle odwagi zeby zerwac... albo na tyle odwagi zeby mu sie postawic hmmm?

Karolinusia frusia 85 musiałaś trafiac na niewłaściwych facetów. Ja ze swoim mieszkam trzy lata, jako takie rozpoznanie mam, zawsze pozostaje nutka niepewności i to ona kazał mi założyć ten temat. Zgadzam sie z Tobą, że trzeba być czujnym. Tak też będę robić ,ale nic na siłe.

odwagę mam żeby zerwać, ciężej byłoby w tym postanowieniu wytrzymać :) z jednej strony masz rację , ale z drugiej wiem, ze poczekam i będę obserwować.

Ja jestem ze swoim 4,5 roku nie mieszkamy ze soba ale to dlatego ze ja niechce.. wole to zostawic po slubie o ile dojdzie do takiego momentu, ale nie to jest wazne teraz. Tylko sama sie tyle razy w zwiazku przekonalam ze czasami poprostu trzeba sprawdzic nawet jak sie ufa , no i najbardziej wtedy kiedy facet mowi "znowu mi nie ufasz, zaufaj mi" i wtedy zawsze cos wychodzi... , nie mowie o zdradach ale jakies takie male klamstweka :-) ciche wyjscia z kolegami ... czasem warto skontrolowac sytuacje zeby pozniej sie nie zdziwic i nie powiedziec "przeciez on mowil zebym mu zaufala mowil mi ze jest taki szczery ze mna ze nigdy mnie nie oszuka" ... Kochana, powiedziec mozna wszystko, napisac mozna wszystko bo papier wszystko przyjmie(monitor), ale cos zrobic to juz gorzej, dlatego licza sie czyny a nie słowa...

mogę, ale nie chce, szanuje jego prywatności poczekam na wpadkę ewntualną. Dzięki za pomoc dziewczyny. To co mogę na dzień dzisiejszy zrobić to być po prostu.