Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2121212121

czy mozna to uznać za gwałt? wybaczylybyscie to?

Polecane posty

Gość a ona to co
po co tu zakłada takie głupie tematy nie ma matki ojca policji móżdżku

Gość taa niedobra pupa
sama nie wiem co chce z tym robić wiem tylko ,że na policje nie pojdę. chyba twoim problemem jest po prostu totalny brak zdecydowania... Nic dziwnego, że gość nie wiedział czy jesteś w końcu chętna czy nie, skoro sama nic nie wiesz....

Gość taa niedobra pupa
czy jak kobieta mówi nie to facet ma prawo jej wsadzać gdzie nie trzeba? bo powiedziała za cicho albo niepewnie taki właśnie jest twój tok myślenia. Ja nieraz mówiłam "nie", ale mój facet wiedział że to oznacza "tak" - często liczy się bardziej mowa ciała niż słowa. Jak ktoś to mówi i jest rozanielony... Rzecz w tym, żeby się rozumieć. Nie wiemy, jak to u nioch wyglądało - bo taki powierzchowny opis to nic.

taa niedobra pupa - Hahaha nie rozbrajaj mnie :D ty mówisz nie to twoj facet myśli ,że tak :D świetny związek :P ale wybacz nie wszystkie są takie hahaha a ty nie wyżywaj się na tej dziewczynie .

Gość merrredith
Czarna Porzeczka* - 10/10 taa niedobra pupa - Jeżeli ktoś uważa, że kiedy mówi "nie", to ma na myśli "tak" i jego ciało wie lepiej czego naprawdę chce, to gratuluję samoświadomości. Ja z reguły wiem czego chcę i o tym mówię otwarcie, ale unikam ludzi, których, jak sugerują liczni forumowicze, musiałabym pobić, żeby wyegzekwować swoje prawa.

Ja bym nigdy nie wybaczyła takiemu skurwielowi skoro wtedy nie umiałaś mu przypierniczyć to przecież możesz się zemścić no nie? Jeżeli czujesz się na siłach oczywiście. Zemsta zawsze najlepiej smakuje na zimno. A w ogóle to mężczyźni ( oprócz moich trzech ideałów- Alka, Rudego i Zośki ) to jebane świnie, jak mu fujara stanie to on myśli fujarą a nie mózgiem. Wiem o tym, przekonałam się. Miałam jednego chłopaka, i to było okropieństwo, dwóch miesięcy z nim nie wytrzymałam! Byłam z nim na spacerze i on często lubił przyprowadzać swoich kolegów, a potem mówi mi, że jeden z nich chce mnie zgwałcić... Matko, co za chuje. Po prostu skończyłam z nimi i mam święty spokój. A tak w ogóle to nie słuchaj co niektórych, nie jesteś dziwką. Byłabyś wtedy, gdybyś robiła loda i dała dupy każdemu, którego spotkasz. Przecież nie miałaś takich zamiarów, tylko ten bydlak. Na drugi raz szukaj naprawdę super i porządnego chłopca ( największym szczęściem byłoby znaleźć takiego, jak moje ideały) albo w ogóle się z nimi nie zadawaj. I radzę ponownie odwiedzić ginekologa;-)