Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2121212121

czy mozna to uznać za gwałt? wybaczylybyscie to?

Polecane posty

Gość zachowujesz sie jak
a wy byscie od razu policje wzywali? ale pamietaj ze w takich sytuacjach trzeba krzeczyec to sie cham przestraszy. jak go spotkasz kopnij go w jaja!

Gość jestes idiotka
Tak bylam w stanie bo skurwysyna z wyra skopalam !!! Co nie wierzysz???? Nooo to przykro mi bo jak kurwa czegos nie chce to nie chce i tyle !!! Telefon do reki wzielam, polecialam do drzwi w przedpokoju i wydzieralam ryj i mi bylo obojetne czy sasiedzi uslysza!!!! Wydzieralam ryj ze ma wypierdalac !! To tylko zdazyl gacie ubrac a reszte mu na schody wyjebalam!!!!! Bo trzeba sie bronic a nie kurwa potem plakac!

Gość ale głupie te baby
to spieprzaj na policję a nie tu. o ile coś Ci się uda załatwić głupia cipo

Gość ania2121212121
to poprostu stalo sie tak szybko... jemu to wogóle zwykle jest wszystko jedno czy sie źle czuje czy dobrze.. nawet jak się nie raz bardzo źle czułam to chciał... nawet jednego dnia co omdlałam bo cos mi sie podzialo dalej mnie namawiał

Gość zachowujesz sie jak
dokladnie, trzeba robic wszytskjo aby sie bronic! i niech sobie inni mysla co chca! Nasze ciala to nasza wlasnosc, nasza swietosc!!!

Gość ania2121212121
no może i tak.. ale jednak powiedziałam nie parę razy i stanowczo i sie wyrywałam więc nie powinien się tak zachować..

Gość taa niedobra pupa
mowiłam mu ,że nie chce parę razy. probowalam go odepchnąć ,ale poprostu położył się na mnie i zrobił swoje.. Tzn. byłaś już naga jak mu to mówiłaś? Czy robił to na tobie jak byłaś ubrana?

Gość ania2121212121
nie byłam w koszuli nocnej i szlafroku bo było rano. a co sie mnie tak czepiasz ciągle?

Gość taa niedobra pupa
Coś się nie klei w tej twojej historii. Ja mimo że jestem niższa 30 cm od mojego faceta, gdybym nie miała ochoty na sex na pewno dałabym radę się przynajmniej wyrwać i pewnie przyłożyłabym mu przy okazji zdrowo... A gdybym tylko pod nim bezwolnie leżała, bełkocząc jakieś " niee" - to raczej pomyślałby, że to rodzaj gry wstępnej, a nie sprzeciw. W najgorszym razie - że nie mam jeszcze ochoty, ale pewnie zaraz się rozkręcę...

Gość ania2121212121
widzę ,że masz rozumowanie facetów ,że jak kobieta mowi nie to może znaczyc tak.. ide stad bo jescze gorzej sie poczulam

Gość a jeśli powiemy że gwałt
to co? Nie byłyśmy przy tym - Ty sama wiesz, czy to był gwałt - jeśli tak, to już Ci poradzili - idź na policję, jeśli jednak uważasz, że to nic takiego - to zapomnij o sprawie i na drugi raz wysylaj jeszcze jaśniejsze sygnały lub szukaj domyślniejszego faceta.

Gość mała13
a co ten koleś w ogóle na to ????????

Gość ania2121212121
przeprasza mnie itd.. na policje mimo wszystko chyba nie zadzwonie..

Gość ania2121212121
dobra ide stad bo jeszcze wiekszego dola zlapalam.. moze faktycznie powinnam go byla opluc albo nie wiem co.. ale tak nie zareagowalam moze dlatego ze to moj facet?

Gość ania2121212121
poza tym jakos wtedy nie myslalam o niczym nie analizowalam jak sie zachować...przykro mi tylko że niektórzy twierdza ze to moja wina bo powinien uszanowac to ,że wyraźnie sie temu sprzeciwiłam

Owszem, powinien był Cię uszanować, ale czy pasuje tu słowo gwałt Ty wiesz lepiej - my nie wiemy jak wyglądały Wasze powszednie stosunki, czy zdarzało Ci się wcześniej z jakichś powodów odmawiać seksu i jak on reagował, nie wiemy też, jak się czułaś w czasie aktu, słowem - jak bardzo ta sytuacja była u Was niezwykła. Wnioskuję, że nie masz dużej ochoty nie tylko iść na policję ale także z nim zrywać, chcesz tylko, żeby więcej tak nie robił. Tak? Więc powiedz mu o tym stanowczo.

Gość ania2121212121
sama nie wiem co chce z tym robić wiem tylko ,że na policje nie pojdę. A co pytania to wcześniej sie nie zdazylo coś takiego , ale widzę ,że pozwala sobie na czy coraz więcej i to nie tylko w kwestii seksu . Mnie tez trudno okreslic czy to był gwalt czy nie , na pewno nie taki typowy z biciem i przemocą ,ale jednak zrobil o wbrew mnie ..

Gość ania2121212121
a najgorsze ,że po tym wszystkim nabrałam jakiegos obrzydzenia do seksu jak tylko o tym pomyślę..

Gość mała13
ja ci się nie dziwię bo nic na siłe a inni tylko bardziej dołują ale kolesiowi nie wybaczaj

Gość to zakładaj
sprawę a nie tu pierdolisz pierdoły i do mamusi albo na prokuraturę na sprawie sądowej wszystko się wyjaśni

Gość ania2121212121
ale ja nie chce przeciwko niemu wytaczać sprawy chodzi raczej o to jak ja sie z tym czuje i co z nami będzie

Trzymaj się wyznaczonych przez siebie granic - tak w seksie jak i we wszystkich innych sprawach. Jasne, że nie ma sensu jakoś na siłę, dla idei zaznaczać swoją "władzę", ale skoro jest te parę rzeczy, ktorych nie akceptujesz, to tego broń. Skoro nie chcesz odejść teraz, to spróbuj przez jakiś czas pobyć z nim po przeprowadzeniu poważnej rozmowy o tym i z góry ustal (nie z nim, ze sobą,) jakiej jego reakcji nie zaakceptujesz i z nim zerwiesz. To moja rada :) chociaż ja sama bym zerwała od razu pewnie.

Gość i trzeba było delikatnego
sobie szukać a nie widziały gały co brały i spadówa do mamusi szmato

Gość kolasolaaa
ja pierdole!!!!!!!! a piszcie do tej dziewczyny normalnie a nie wyzywacie ją!!!!! od cipy i kurwy!!!!! i to jeszcze w dodatku pomarańczowe nicki jak zawsze!!!!! tchórze..... czy autorka wyzywa was???? ona nie jest dziwką, poprostu przspał się z nią jej facet choc tego nie chciała i tyle, kurwa i nie drzyjcie na nią juz tych mord!!!!!!!!!!!!

taa niedobra pupa --> dziewczyno czy ty jesteś normalna?? Dziewczyna została tak potraktowana a ty mówisz ,że za cicho mówiła "niee" :o czy jak kobieta mówi nie to facet ma prawo jej wsadzać gdzie nie trzeba?:o bo powiedziała za cicho albo niepewnie :o taki właśnie jest twój tok myślenia. Jak nie to nie i kropka dziewczyna się wyrywała mówiła ,że nie chce a on pomimo to zrobił swoje zachował się jak zwierze a nie normalny kochający mężczyzna. Wiadomym jest ,że gdy facet sam siły nie używa może jesteśmy w stanie go odepchnąć ale gdy on położy się na nas i jeszcze użyje siły to może być z tym ciężko więc nie mów głupot !!!

Gość mała13
ania nie musisz mu wytoczć sprawy bo jakie dasz dowody że by mu to udowodnić

Gość to niech da
mu cipy poruchać jak niechce z nim zerwać, albo sprawę zakłada o gwałt

Gość mała13
w ogóle to nie zadawaj się z nim i nie patrz co ci ludzie piszą bo są wredni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!