Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nastazja01

USG ciąży bliźniaczej w Lublinie

Polecane posty

Witam wszystkich:P Zamierzam po raz pierwszy udać się na USG ciąży bliźniaczej. Wiem że w Lublinie jest kilka placówek, a le nie wiem jakiego lekarza wybrać.... Może mi ktoś podpowiedzieć - kto jest naprawdę dobry w tej dziedzinie? Pozdrawiam Nasta:P

ja byłam u Krzyżanowskiego:p Świetny lekarz. Jestem bardzo zadowolona z badania, naprawdę konkretny. Słyszałam też o doktor Wnuczek. Podobno sympatyczna i też świetnie przeprowadza badania. Osobiście zanim się zdecydowałam spędziłam kilka godzin przy forach medycznych. Pozdrowionka:]

Gość atramencik123
Ja osobiście polecam dr Szymulę i Jackowskiego. Przyjmują w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej

Moim zdaniem idealnym lekarzem jest dr Krzyżanowski Arkadiusz . Doktor pracuje w Luxmedzie i jestem zachwycona. Prowadził moją ciąże od początku do końca. Teraz wychowuje dwoje zdrowych bliźniaków i zawdzięczam to Panu Arkowi . Lekarz na medal ! Profesjonalista jakich mało do tego lekarz z powołania !

Polecam dr Bartosiewicza. Jest najlepszym specjalistą od USG w Lublinie. Bardzo miły i taktowny człowiek. Przyjmuje na Chodźki.

Dr Bartosiewicz także jest super jednak pełne zaufanie do dr Krzyżanowskiego:) mimo że dr Bartosiewicz także jest bardzo dobry

Ja byłam u dr Bartosiewicza, ale na zwykłym USG ginekologicznym i jestem bardzo zadowolona:) Ciężko jest dobrego lekarza wybrać skoro polecani sa wszyscy:))

Gość szczęśliwa:))
polecam dr Błażukiewicz. Byłam ostatnio na badaniu i jestem bardzo zadowolona. Szybka ocena, konkretne badanie. naprawdę polecam. Super lekarz i super badanie:)

Gość mamcia:)
Ja też u niego byłam. Pierwsza ciąża do tego bliźniacza, a stress... którego specjalistę wybrać?! Nie żałuję. Byłam w Luxmedzie. Badanie u dr Błażukiewicza jest sprawne i bezstresowe Polecam

Gość cierpliwa mama
Krzyżanowski 100% Super lekarz, bardzo dokładny, uprzejmy i zaangażowany:) Polecam