Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwersatisss

Po 3 aborcjach...

Polecane posty

znam wiele kobiet które zrobiły skrobankę i żadna nie ma wyrzutów sumienia a dlatego że ta ciąża to był problem, pomyłka i chciały sie jej pozbyć jak najszybciej. nie ma sie problemów z sumieniem jak sie czegoś bardzo chce i to się zrobi :) jest tylko ulga i "radość"

Gość vbbvbvbvbvc
"poza tym czy któraś z was wie z doświadczenia jak wygląda aborcja??? wyrwanie zęba jest gorsze, więc nie przeżywajcie tak strasznie tego zabiegu" Porównujesz wyrwanie zęba do zabicia dziecka? Coś z tobą nie tak. Współczuję twojemu dziecku.

Gość blim
zabic to mozna urodzone juz dziecko...a nie płód...

Gość Mafioso 200
e.. idiotka a nie najlepsza uczennica w szkole. Zamiast wydawać kasę na aborcję, tabletki i gumki powinna się wysterylizować i po kłopocie! Proste rozwiązania są najlepsze.

Gość emka2
Jeny Franka w jakim ty towarzystwie sie obracasz ,masakra jesli znasz wiele takich kobiet :o..az zal.......

FRANKA styl twoich wypowiedzi bardzo przypomina mi kogoś z innego forum tylko "dla kobiet" , ale może się mylę ;)

każdemu może się trafić wpadka, nawet tym co najgłośniej krzyczą trzymać pizdy na wodzy ;) obi nikomu z was coś takiego się nie przytrafiło

Gość vbbvbvbvbvc
"nie dziecka, mylisz pojęcia " chyba ty mylisz :)

Gość blim
vbbvbvbvbvc---> ale uogólniasz :O...nawet mężatki usuwają ciążę jsli była ona niechciana...jesli zawiodła antykoncepcja...lepiej usunąć niz sie całe zycie męczyć...

Franka ok Ty i te kobiety, które znasz zakładam że zrobiły to raz... a dla tej dziewczyny staje się to powoli nałogiem. Tego nie potrafię zrozumieć...

na forum dla kobiet to ja nie jestem :) emka2 w twoim towarzystwie też pewnie nie jedna to zrobiła tylko sie nie przyznaje, ja wiam bo mam znajomego gina który to robi wiec pośredniczę

Gość vbbvbvbvbvc
blim - nie uogólniam, tylko po prostu jestem zaskoczona postawą osobników (tak, osobników), które są dumne z dokonania aborcji i tak ochoczo o tym mówią.

Gość vbbvbvbvbvc
"znam jedna która zzrobiła to 3 razy a teraz ma 2 synów i jest szczęścliwą mężatką " To szczęście nie potrwa długo ;) Zło wraca do ludzi.

Gość blim
przeciez zadna nie napisała ze jest z tego dumna...napisały ze to zrobiły i ze nie załują...ja tu nie widzę chwalenia się tym....

vbbvbvbvbvc znajdź mi proszę w medycznych pismach słowo "dziecko" określające płód do 12 tc !!!!!nie znajdziesz bo to jest płód a nie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!dzieckiem staje sie jak wyjdzie na świat

Gość Hmmmm;.
Jesli Kosciol uwaza,ze od poczecia 'plod' jest czlowiekiem-wiec dlaczego jak kobieta porobi w 7 tygodniu to zaden ksiadz pogrzebu nie odprawi????!!!!!

"ja wiam bo mam znajomego gina który to robi wiec pośredniczę" I pewnie jeszcze asystujesz przy zabiegach klaszcząc w dłonie? :P

Gość Hmmmm;.
sorry-mialo byc poroni

Gość emka2
Franka to wszystko wyjasnia...... znam tylko jedna osobe ktora wziela tabl.poronna po peknietej gumce,nie wiem czy byla w ciazy czy nie ale do dzis ja to meczy :o nie moze sie z tym pogodzic...

ja miałam usuwanie martwego płodu, ale wykonanie jest jak skrobanka :) TAK, gdybym zaszła w niechcianą ciążę, nawet teraz mając dziecko, usunęłabym bez żadnych wątpliwości

Ksieża nie robią pogrzebów, ponieważ wg nich dziecko takie jest święte, nie urodziło się z grzechem pierworodnym, dlatego nie ma potrzeby na cały rytuał pogrzebowy.rozmawiałam kiedyś z księdzem na ten temat, proponuje ewentualnie mszę za rodziców.

Gość vbbvbvbvbvc
"vbbvbvbvbvc znajdź mi proszę w medycznych pismach słowo "dziecko" określające płód do 12 tc !!!!!nie znajdziesz bo to jest płód a nie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!dzieckiem staje sie jak wyjdzie na świat" Wiesz co, mam w dupie pisma medyczne, kieruje się sumieniem. A tobie proponuję napisać sobie na czole "Usunęłam płód, bijcie pokłony" :P

Gość emka2
wlasnie to tylko medyczne okreslenie a prawda jest oczywista,plod to dziecko od poczecia do narodzin.....ale lepiej sie klocic o nazwe