Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam wszystkich jestem tu pierwszy raz i mam problem okres spoznia mi sie 4 dni i nawet nie czuje zeby nadchodził i na piersiach pojawiły mi sie takie dziwne zyłki bardzo dosc widoczne wczesniej nigdy takich nie miałam pierwszy raz widze takie cos i czy to możliwy jest objaw ciązy?????czy któras z was tak miała na poczatku ciązy prosze o odpowiedz bede wdzieczna

Gość pierwszym i podstawowym
objawem ciąży jest rosnący brzuch... dziewczynko, nie bierz się za seks jeśli nawet nie wiesz, że istnieje coś takiego jak testy ciążowe...

wiem ze istnieje!!przyszłam tu prosic o pomoc i rade a nie o krytykowanie!!!!!mam zamiar robic test ale chciałm sie dowiedzieć co oznaczaj te zyłki!

rosnący brzuch:D dobre:D żyły bardziej widoczne- to może być objaw ciąży ale niekoniecznie test prawdę Ci powie:)

Gość dswcfcf
u mnie wlasnie widoczne zylki na piersiach byly pierwszym objawem ciazy, a nawet w dwoch ciazach

Rozpierdalają mnie takie pytania. Tak jakby ktoś przez Internet miał postawić diagnozę. Testy się kłaniają kochaniutka. I nie rób za wcześnie, bo na pewno wyjdzie ujemny.