Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psycholog .,.,

PSYCHOLOG zapraszam na 5 minut

Polecane posty

Gość Psycholog .,.,

Zapraszam chetnie pomoge w prawdziwych sytuacjach. czekam

Gość abcdfjgjhjg
Ok w takim razie bede pierwsza :) jak zmotywowac i przekonac czlowieka z GAD do tego zeby poszedl do psychologa i uwierzyl ze moze byc szczesliwy?

Gość alalunchy
jak wziąć się za siebie i zacząć wykonywać swoje obowiązki? parę razy coś mi nie wyszło i teraz boję się na samą myśl, że mam coś zrobić, tak jakby wiem, że to nie ma sensu, bo i tak się nie uda. Help. A i jak rozruszać leniwego człowieka?

Gość Psycholog .,.,
Zapewne wiesz na czym mu zalezy i uzyj tego przeciwko niemu to go zmotywuje

Gość abcdfjgjhjg
No raczej nie bardzo go to motywuje. Nie jest glupi i nie da sobie wmowic byle czego.

Gość relik
mialam romans,facet kopnal mnie w tylek poniewaz chodzilo mu tylko o jedno,zdradzal swoja dziewczyne ze mna,wzial z nia slub.Pobil mnie raz i ja bije regularnie,ale ona tak go kocha ze szybko zapomina.Nie ma do mnie szacunku,ostatnio jednak jak go widzialam usmiechnal sie i powiedzial czesc,nie odpowiedzialam,nastepnym razem mial juz inna twarz,za kazdym razem jak go widze zachowuje sie dziwnie,ma rozne wyrazy twarzy.Jak ja mam sie zachowywac?Nie jestem taka,ze ide z kazdym do lozka,i szybko zapominam.

5 minut, to za malo, zeby "wyleczyc" potencjalnego "pacjenta" :D

Gość in the fall down after
moja żona nie chce połykać nasienia po seksie oralnym, ponieważ we wczesnym dzieciństwie zraził ją do tego ojciec. Jak wyleczyć ten uraz?

Gość Psycholog .,.,
in the fall: rozwiazanie jest proste, acz kontrowersyjne. Musisz swoja zone zmusic do tego podstepem, badz sila. Gdy juz sie przelamie, dalej pojdzie lepiej. Najtrudniej jest uczynic pierwszy krok po takich urazach. Tak wiec wszystko w Twoich rekach

Gość laleczka czaki
pani psycholog potrzebuje psychologa