Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mamm pytanie

pytanie do mam - czy kupiłybyście używany laktator ...

Polecane posty

Gość do mamm pytanie

... smoczki (mam ich pełno bo szukałam właściwego i żaden się nie sprawdził, są jak nowe ), butelki (również użyte kilka razy zaledwie). nie wiem, czy ktoś by to kupił, bo jednak w kategorii używane. opłaca się robić aukcje? jak myślicie?

laktator tak, smoczki nie. Butelki chyba też nie bo nowe są niedrogie, a jednak butelki się niszczą jak się je używa i są takie zmatowione. No chyba ze szklane to nie wiem bo nie używałam.

Opłaca się, znam wiele mam, które kupiły właśnie używany, bo nie stać ich było na nowy.

a jasne ze ci kupią. Sama dwa sprzedałam ( z tym ze moje były 2 razy użyte :-o ) Na allegro wszystko kupią więc spokojnie możesz wystawić. Szczególnie jak masz coś z nazwą Avent to niezależnie od stanu pójdzie jak świeże bułeczki

Gość hjkldsd
Laktator tak. Smoczki i butelki nie !

Smoczki i butelki nie.Zresztą pod dodaniu kosztów wysyłki lepiej dołożyć 2-3 zł i kupić nowe ;) A laktator....poważnie bym się zastanowiła bo mimo że wiem że można wyparzyć itd to jakaś taka jestem że sie przydze ;)

laktator jak najbardziej tak sama kupiłam na allegro uzywany i jestem zadowolona ale butelki i smoczki to odpada.

Smoczki i butelki nowe, laktator też mam nowy chociaż uwazam ze mozna kupić używany.

Gość w zyciu nie kupilabym
uzywanwych nawt najbardziej firmowych. gdybym nie bylo mnie stac kupilabym tansze ale nowe

ja tam nie mam nic przeciwko uzywanym laktatorom czy ubrankom na przykład laktator wystarczy wygotowac a ubranka wyprac i juz.

Gość wawu
nigdy

Gość do mamm pytanie
kornelkowa - jeśli możesz napisz za ile sprzedałaś smoczki avent? wystawić od 1 zł czy może połasić się na odrobinę więcej? ;) jeśli chodzi o smoczki to każdy kupowałam w opakowaniu po 2, więć ten jeden jest praktycznie nowy! tylko bez opakowania. mam smoczki tommee tippe i nuby (nuby też robi firma tommee tippee). mam silikonowe, różne kształty. a butelki używane sporadycznie zamierzam dodać do laktatora i wszystko zapakować w torebkę z którą go kupiłam i dołożę parę wkładek laktacyjnych (pakowanych w woreczki) i mam jeszcze 1 nowy smoczek do tych butelek. to wszystko firmy avent, więc może pójdzie:)

ja sprzedawałam laktatory medeli za 100 zl i tomee tipee też 100 zł Butelki i smoczki oddałam pani razem z krzesłem do karmienia i innymi pierdółkami. Pani powiedziała ze jej zupełnie nie przeszkadzają ze używane i bardzo się cieszy jeśli jej dam to dałam. A nowe butelki (nierozpakowane) dorzuciłam do zestawu ubranek dla dzieci. Smoczki też miałam nierozpakowane i tez tam dołożyłam. Zrób z tego gratis do laktatora. ale jest sporo takich aukcji na allegro: http://www.allegro.pl/item949032279_butelki_avent_125_ml_smoczki_gratisy.html http://www.allegro.pl/item955428335_zestaw_avent_butelki_zmkniecie_podrozne_torba.html

Gość do mamm pytanie
kornelkowa to źle cie zrozumiałam;) właśnie widziałam takie aukcje, ale widzę też, że nie cieszą się zbytnim zainteresowaniem:O ale masz rację oddam smoczki jako gratisy, a nuż komus się przydadzą.