Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfhsfh34r8uvhj

CHOLERNIE WAŻNE INFO!!!!

Polecane posty

Gość sfhsfh34r8uvhj

Witam.Masz problem z ustna matura z polskiego? Chetnie podejme sie napisania oryginalnej, solidnej i przemyslanej prezentacji maturalnej,specjalnie dla Ciebie:) . Jestem absolwentka filologii polskiej, posiadam doswiadczenie w zakresie redagowania tego typu prac. Ekspresowe terminy realizacji, cena do uzgodnienia zaleznie od tematu pracy i doboru lektur. Bibliografia i konspEkt gratis. Zapraszam serdecznie. menja@buziaczek.pl

Gość mooj nowy pseldonim
i po co to robisz :O potem matoły obniżają poziom matury, wstydź się 🖐️

Gość sfhsfh34r8uvhj
KIERUJE DO POTRZEBUJACYCH, MOZE KTOS MA AKURAT PROBLEM Z JAKAS PRACA -np.nie ma na to czasu...nie zawsze brak zdolnosci czy lenistwo wchodzi tu w gre, uwierzcie

Gość mooj nowy pseldonim
jak nie ma czasu na maturę, to po co mu ona? jak nie ma zdolności, to i tak nie zasługuje, tak samo z lenistwem - nie rób tego, mówię ci. nie zaniżaj poziomu społeczeństwa.

Gość sfhsfh34r8uvhj
nie przezywaj, sa rozne sytuacje, ktos moze byc mistrzem z matmy, a kulec z polskiego...nie oceniaj nikogo pochopnie

Gość mooj nowy pseldonim
no wiesz, ja też kulałam z fizyki czy geografii, ale maturę bez żadnej pomocy jakoś zdałam. ona ma określać jakiś poziom, który się reprezentuje, jeśli tego poziomu się nie ma, to nie powinno się jej mieć. NIE MA OBOWIĄZKU POSIADANIA MATURY!!!!!!

Gość nie bulwersujcie sie tak
wysłałam maila do gazety wyborczej :)

Gość sfhsfh34r8uvhj
skarzysz na mnie?:D:D:D:D

Gość nie bulwersujcie sie tak
nie, liczę na prowokacje i ukaranie winnych :)

Gość sfhsfh34r8uvhj
no to zebys sie czasem nie przeliczyla sloneczko.... a propos twoj problem nazywa sie syndromem psa ogrodnika:D::D nie myslalas o pracy w policji albo w strazy miejskiej? chyba sie mijasz z powolaniem...

Gość rmffm
problemem moga byc jedynie wasy:P

Gość sfhsfh34r8uvhj
buahahhahah:D:D:D wez sie za cos pozytecznego zamiast scigac "zbrodniarzy" na kafe:D:D:D

Gość mooj nowy pseldonim
syndrom psa ogrodnika? A KTO NIE DAJE ZDAWAĆ MATURY?!!! i przepraszam bardzo, ale dlaczego jedni sami mają pisać, a taki matoł z kolejnym mają mieć na tacy podane? oby nie pozdawali wszyscy, którym napiszesz :O OBY!!! ta prezentacja maturalna to jakaś porażka, ja pisałam starą maturę, i zdałam bez problemu, i przynajmniej zdałam ją UCZCIWIE!!!

Gość mooj nowy pseldonim
po prostu co mlodsi, to bardziej odmóżdżeni, przykre to, jak społeczeństwo głupieje

Gość sfhsfh34r8uvhj
ale czemu tak emocjonalnie do tego podchodzisz, skoro mature masz juz za soba? nikomu nie robie krzywdy, ucze jak poprawnie konstruowac tego rodzaju wypowiedz, jak zestawiac potrzebne wiadomosci... nie kazdy jest orlem, a Ty nie badz taka zlosliwa i pzrewrazliwiona.Zycze Ci milego dzionka:)

Gość sfhsfh34r8uvhj
a czy ktos komukolwiek broni korzystac z pomocy takich osob ja jak? wszyscy maja rowne szanse, kazdy moze miec prezentacje na 5! poza tym jak zauwazylam, bedac na praktykach w liceum, mlodzi maja teraz naprawde mniej czasu i ochoty na pisanie pracy niz wtedy, kiedy ja zdawalam mature.To juz iknny swiat.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnm
proponowanie takich rzeczy jest nielegalne - również zgłosze Cie do odpowiedniego organu ścigania - a Twoja uczelnia wystawi Ci wilczy bilet. powodzenia

jesteś jakaś chora ... teraz nie ma prezentacji na ocenę 5 , poza tym to się nie liczy, a wyniki podaje sie w %. ja napisałam moją pracę bez niczyjej pomocy, dostałam 12/20 punktów. byłam dumna jak paw, bo bałam się że w ogóle nie zdam a kujonki płakakły jak dostały 10/20 :D tu nie pomoże korepetytor, jak ktoś jest tumanem to kupiona praca na niewiele się zda. fajnie że wspierasz debili zamiast ich ograniczać - niech idą kopać rowy

Gość sfhsfh34r8uvhj
chyba sie potne...nie rob tego, nie zabieraj matki moim dzieciom:D

Gość mooj nowy pseldonim
robisz krzywdę całemu polskiemu szkolnictwu, to jeden :O po drugie to, co ty robisz, to nie pomoc, a odwalanie całej roboty za gnoja, to dwa :O po trzecie, ochota i chęć???? albo jesteś na tyle bystry, by zdać maturę, albo nie jesteś :O mnie o chęci nikt nie pytał :O:O:O:O po prostu argument pożal się Boże :O

Gość a ja skorzystam
ale z was zawistne wiedzmy was pewnie nie stac na kupno i nie macie matury lochy jedne

Gość eee tammmmm
hahaha, ja jestem za, więcej debli = mniejsza konkurencja. Jedyny minus taki, że za kilka lat nie będzie z kim pracować :(

Gość mooj nowy pseldonim
ja już mam maturę, sama ją napisałam :)

Gość ja juz podpieprzasz
to wez sie za caly shvoong, sciage favore i inne ogloszenia tam jest pelno takich an onsow wylapuj wszytskich i podpierdalaj, fajowe hobby:D uprzejmie donosze:D:D:D:d

Gość zlap mnie pisze z biblioteki
KUL:D

Gość buhahaha KUL
KUL - to już jest wystarczający powód, żeby nie korzystać z Twoich usług. Jak ma ktoś za mnie odwalać robotę za kasę, to wolę żeby to byl ktoś naprawdę z mózgiem, a nie student KUL'u :classic_cool:

Gość mooj nowy pseldonim
szczeźnijcie

Gość ale logika
to ze ktos pisze z biblioteki kul nie musi znaczyc ze tam akurat studiuje tepaki jedne

Gość mooj nowy pseldonim
acha, wyzywasz od tępaków swoich potencjalnych klientów? (bo wiadomo, że na kafe gówniarstwo też siedzi), niezły chwyt marketingowy, nie ma co ;)