Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isssunia

Karuzela do łóżeczka - nie znam się/

Polecane posty

Gość Isssunia

Witam, Mam pytanie. Jaka karuzela dla dziecka jest najlepsza?? Skłanialabym się ku jakiejś w stonowanych kolorach ponieważ pokoik mam w odcieniach bieli, beżu i brązu, ale jako że nie znam sie na karuzelach sama nie wiem, nawet jak działają. Mam na oku tą: http://amko.com.pl/karuzela-caramel-sauthon-cat-850-id-3088.aspx Czy ona może mieć w sobie melodie i sama się kręci? Tu nic nie pisze, a ja nigdy takiej karuzeli nawet zbliska nie wiedzialam więc nie wiem. Zastanawiam się też nad tą: http://www.allegro.pl/item945323238_fisher_price_c0108_karuzela_pluszowe_misie_projekt.html Co myślicie? Może polecicie mi jakieś inne? W hurtowaniach jest wybór??

Gość Ola _b
Witam! My mieliśmy tą karuzelę. U Nas bardzo dobrze się sprawdziła. synek przy niej szybko zasypiał.

Gość Ja miałam kiedyś Playgro
Była bardzo fajna i śliczna wizualnie. Nawet pałąk był osłonięty miękką tkaniną.

Gość Isssunia
Ola_b którą karuzele miałaś? Jeżeli Caramel to czy ma melodyjki??

Gość moj maluch ma roczek
u nas zabawki w stonowanych odcieniach nie cieszyly sie zainteresowaniem naszego synka. My kupilismy to, tyle ze zawieszalismy na budce od kolyski. Do tej pory uwielbia sluchac tej muzyczki przed snem - teraz klade to po prostu w lozeczku http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=42

Gość Tradycja tradycją
Podobnież im jaskrawsze kolory i im bardziej kontrastowe tym lepiej, bo dziecko zwyczajnie olewa takie neutralne i pastelowe jakie sobie upatrzyłaś. Nie widzi ich.

Gość wielce mi
Dokładnie! Dziecko olewa pastele. Pastelowe pokoiki są dla rodziców. Dzieciom podobają się żywe kolory...niestety, bo mi też się te pastele podobają. Ostatecznie kupuję wszysto kolorowe bo to dla dziecka a nie dla mnie. Ja to sobie mogę kieckę kupić...pastelową:)

Moim zdaniem pastelowe pokoiki są piękne i jak najbardziej dobre dla maluszkow, noworodkow i dla dzieci takich do 5 roku życia. Pewnie, że powinnas powiesic mu karuzele ktora ma kolorki, ale reszta moze byc pastelowe, wtedy bedzie kontrast dla malego miedzy karuzelka a pokojem a pokoj bedzie dla niego oazą spokoju a nie pstrokacizną. Szczerze mowiac ja dla swojego synka nie moglam w Polsce znalezc ani mebelkow ani ciuszkow ani dodatkow bo wszystko pstrokate i trąci kiczem. Ciuszki kupilam głownie białe i kremowe bo w takich najladniej wyglada maleństwo - noworodek, zabawki nici i w Smyku, a mebelki udało się znalexc w ikei :) Podzielam pastelową pasje :)

my mieliśmy tą z fisher price jest naprawdę rewelacyjna synek do roku zasypiał tylko przy niej są tam fajne dźwięki natury naprawdę u nas się super sprawdziła

Gość Ola _b
tą na melodyjki z FP