Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁAN DISAJRe

Jestem Stylistką doradzam jaka fryzura pasuje do jakiej twarzy

Polecane posty

Gość ŁAN DISAJRe
tralalala tra wątpliwości zawsze są po co zadajesz takie pytanie skoro ja ci i tak w zaden sposób nie udowodnię że jestem stylistką i staram sie pomóc tym dziewczynom a nie sie nabijać .

Gość bardzo proszę o radę :)))
niestety nie wkleję zdjęcia, ze względów estetycznych:P mam brzydki długi nos, duże kości policzkowe i lekko kwadratową szczekę, niskie czoło i bladą karnację - obecnie mam włosy do ramion, czarne - zastanawiam się nad grzywką, czy to prawda, że pomoże mi optycznie zmniejszyć nos? z góry dziękuję za radę. Pozdrawiam:)

Gość ŁAN DISAJRe
katharssis broń boże royjasniaczem ! rozjasniacz to smierc dla wlosa . nie warto niszczyc sobie włosow tym srodkiem . idz do fryzzjera i napewno cos wymysli dobra farba i efekt bedzie piękny .

Gość plumpka
a ja mam sianowate włosy do ramion, nie proste tylko falowane. Mam szczupła pociągła twarz, długi nos, małe usta i duze oczy. Co ze mna???

Gość ŁAN DISAJRe
mozesz wysokie czoło ? wiec jak najbardziej grzywka wskazana :)

Gość ŁAN DISAJRe
ewentualistkaaa pasemka ale bardzo cieniutkie i równomierne :) i będziesz super wyglądać :) włosów nie obcinaj pozostan przy grzywce na bok :)

Gość ŁAN DISAJRe
plumpka a kolor oczu i włosów jaki masz??

Gość bardzo proszę o radę :)))
dzięki wielkie, ta grzywka na zdjęciu jest super! W poniedzialek do fryzejra:P jeszcze raz dzieki:)

Gość plumpka
mam jasneniebieskie oczy i włosy prawie czarne, takie ciemnobrązowe raczej

ŁAN DISAJRe - bo ja wkoncu nie wiem, mam rozjasnic na cieply brąz:)? bo tak bylo napisane ale powiedzialas, ze to podszyw:)

Gość ŁAN DISAJRe
do pociąglej szczuplej twarzy fryzura na boba . Duże oczy powinnas podkreslic grzywką przy grzywce usta tez wydadza sie wieksze koloru raczej nie zmieniaj .

Gość plumpka
tak, ale jaki bob??? bob przy falowanych, puszących włosach????Bede wygladac jak czarownica:(

Gość plumpka
i jaka grzywka??Bo mam taka prostą

Gość ŁAN DISAJRe
katharsis powinnas miec jasniejsze wlosy ale nie rozjasniaczem poniewaz to bardzo niszczy włosy . Myślę ze fryzjer bedzie mial dobra farbę ktora z ciemnego brązu zrobi ciepły brąz z rudymi refleksami .:)

Gość ŁAN DISAJRe
plumpka grzywka na bok nie na prosto skoro włosy ci sie kręcą to grzywka na prosto odpada ... a takie pyatnie używasz prostownicy?

ŁAN DISAJRe -----> a ja mam okragla twarz ale szczupla. Niebieskie oczy i wlosy do ramion mozna powiedziec ze proste, grzywki prawie nie mam bo zapuszczam. Jaka fryzura by mi pasowala?

Gość ŁAN DISAJRe
jaki masz kolor włosów ? czemu zapuszczasz grzywke ?

Gość Ching Liang
Jestem gruba,twarz również.Jasna karnacja,niebieskie oczy,włosy za łopatki.Jaką proponowałaby pani fryzure żeby nie odstraszać?Obecnie mam półroczne odrosty,kolor czarne z blond pasemkami,moje naturalne to jasny blond,wlosy troche pocieniowane,ale wyglądam beznadziejnie.

Gość artroses
A czy mogłabyś i mnie doradzić, w jakiej fryzurze byłoby mi do twarzy? Głupio mi na publiczne forum wrzucać fotkę, mogę ewentualnie na maila :) Mam szare oczy, bladą cerę, jestem szatynką, ale mój naturalny kolor to taki mysi brązowy, więc farbuję na dość ciemny, głęboki brąz. Mam nieregularne rysy twarzy, niezbyt ładny nos i raczej małe oczy. Marzę o tym, by mieć choć raz w życiu blond włosy :P Ale nie wiem, czy mogę próbować, bo raz że mam mocno przesuszone, puszące się włosy bez połysku (prostownica), a dwa, że ciemne brwi - dobrze by to wyglądało? Teraz mam prostą grzywkę i włosy do ramion.

Gość ŁAN DISAJRe
emigrantka w krzakach maseczka z żółtka jajka i z odżywki trzymasz na włosach przez godzinke potem dokladnie musisz spłukać i umyc szamponem włosy będą się mniej przetłuszczac a co najwazniejsze beda miękkie i błyszczące :)

Gość jusaaa
Ja również prosze o radę w sprawie fryzury. Ciężko jest siebie opisać ale spróbuję. Mam pociągłą chudą twarz z długim nosem i wystającą brodą. Noszę głównie włosy proste z przedziałkiem nieco na boku,czasami nieco je podkręcę ale coś mi w sobie nie pasuje:(