Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁAN DISAJRe

Jestem Stylistką doradzam jaka fryzura pasuje do jakiej twarzy

Polecane posty

Gość ŁAN DISAJRe
Ching Liang domyslam sie ze masz te odrosty dlatego ze chcesz wrócic do swojego naturalnego koloru włosów czy tak ? jesli masz grubą twarz długie włosy odpadają powinnas wycieniowac.

Gość kolorowankaaaa165
chetnie bym takze skorzystala z rady. jestem brunetka, ogolnie wszytsko "ciemne" . wlosy mam dosc geste aktualnie za ramiona + grzywka na bok ale kiepsko sie uklada. mam dosc okragla twarz. wlosy glownie spinam bo proste sa beznadziejne-w ogole sie nie ukladaja. jakas propozycja?

Gość kolorowankaaaa165
a i jeszcze mam jedno pytanie : dlaczego do okraglej twarzy dlugie wlosy tak kategorycznie odpadaja? zawsze mi sie wydawalo,ze raczej sprawiaja ze twarz jest bardziej pociagla?

Gość ŁAN DISAJRe
artroses włosy zostaw grzywke zetnij raczej na bok . mysle ze powinnas wrócic do naturalnego koloru i zrobic bardzo cienikie blond pasemka bedziesz super wyglądac w takim balejażu :)

Gość ŁAN DISAJRe
ja juz musze leciec niestety jutro postaram sie odpowiedziec na wasze pytania Dobranoc ;)

do LAN DISAJRE mam pytanko, chcilabym cos zmienic w swoje fryzurze, zastanawiam jak sie ostrzyc, mam niestety cienkie wlosy sredniej dlugosci i okragla buzie, jaka fryzure bys mi doradzila?

Gość przelamujac fale
To moze ja jeszcze:) Mam szczupla pociagla twarz, ale czolo nie jest wysokie. Do tego bardzo grube poddatne na lekkie krecenie wlosy. Obecnie mam wlosy za ramiona, ale praktycznie niecieniowane, do tego prosta grzywka , prawie do brwi, to ok fryzura?

Gość problemy z grzywką
mam dwa pytania;) 1) ta fryzura na boba - wiele osób mi mówi, że dobrze by mi w niej było, wstukałam w google i dupa - wyskakuje tyle przeróżnych fryzur, że nie wiem, która to ten bob, możesz wskazać tę właściwą? Jak ona naprawdę wygląda? ;) 2) moja grzywka - od 2 lat mam grzywkę na bok, długość - do końca brody pasuje mi, wszystko ok ale ostatnio zaczęła przeszkadzać, bo muszę ją dawać za ucho a tego nie lubię, zaczęłam ją spinać spineczką ale wolałabym tego uniknąć, jaką grzywkę dobrać, lepiej żeby była na bok i żeby mi na oczy nie leciała ale zwisała spokojnie bez koneiczności dawania za ucho? ;) z góry dziękuję za odpowiedź ;);*

Gość ANOUKE-ANOUKE
OK, mam orogla-kwatratowa twarz (taki ksiezyc w pelni niestety) Oczy szaro-niebieskie, raczej male cera raczej blada, lekko rozowawa, naturalne wlosy ciemny blond (ale farbuje na mahon) , wlosy cienkie strasznie, wygladaja jak kupa siana :( Nie mam pojecia jaka fryzuje i kolor dobrac, ie mam pojecia jakie oprawki nabyc zeby troche twarz wyszczuplic

Gość jakkksdf
to przeciez to samo robia w kazdym dobrym salonie fryzjerskim typu DEnique

Gość aa..
moze mnie tez doradzisz.. mam podluzna ale nie przesadnie twarz, wlasciwie nie potrafię do konca sprecyzowac, niby podluzna, niby nieco okrągla, wlosy za ramiona, proste i raczej cienkie, brązowe, oczy duze niebieskie z domieszką zielonego, osadzone blisko, nos nie dosc krotki, pyrkaty , usta male przy usmiechu, dolna warga nieco wieksza od gornej

Gość zuber_z_lasu
no to nie wiem czy dobrze doradzasz bo mi fryzjerki w Denique co innego powiedzialy

Gość ukaaa_s
a nie lepieej odwiedzic stylistke np. z Denique?

Gość ..hh....,,
Ja mam niby owalną twarz. Oczy nawet ładne, duże, ale nosze minusowe okulary, więc mocno mi je zmniejsząją, tak więc w sumie dużo na tym trace, bo wydają sie być dość małe. Nos średnio długi, bardzo szeroki, z mocno widocznymi nozdrzami, nie cierpie go. Usta małe, pełne. Czoło nie jest jakieś bardzo wysokie, za to jest szerokie. Mam jasną cere, czasem troszke żółtawą, a czasem trupio-bladą, mocno szarą. Oczy mam w kolorze baaaardzo ciemnego brązu. Włosy w chwili obecnej są troche za rode, proste, wyglądam tragicznie. Włosy w kolorze średniego brązu. Błagam pomórz mi bo wygląam tragicznie. Jaki kolor włosow i jaka fryzura?

Gość rap.na.ulicy
Witam podobno mam owalna twarz nie jest szczupła troszke ale troszke zaokraglona :P waskie czoło niezbyt duze..kolor naturalny ciemny blond prawie braz i włoski sa troche przed ramie bo odrastaja po bobie oczy w miare duze niebieskie :)..grzywke aktualnie mam długa no bok ale chciała bym ja skrócić i dac bardziej na czoło ale nie jestem pewna czy bd mi pasowac ? Bardzo prosiłabym o rade :) dziekuuje z gory

Gość bulibulgum
hej . wczesniej napisaalas o maseczce na przetłuszczajace sie wlosy i bylo napisane ze jajka + odzywka tylko mozesz dokladnie powiedziec jaka to ma byc odzywka? i jak czesto powinno sie robic tę maseczkę? i mam jeszcze jedno pytanie :) przenisolam przedzialek na druga strone głowy i włosy za nic nie chca sie ulozyc nawet gdy je uloze to od razu sie wyginaja w kazda strone? powiedz co najlepiej zrobic zeby zaczely sie ukladac?

Witam! Chciałabym się zapytać, co by Pani doradziła do szczupłej, podłużnej twarzy, z dużym, jednak szczupłym nosem? Dodam,że mam falowane włosy, obecnie siegające do łopatek. Poniżej ramion włosy kręcą się niczym francuskie loki. Zastanawiam się nad zmianą koloru, naturalnie mam włosy koloru ciemnego brązu. Refleksy, pasemka, balejaż czy całościowy kolor? Z góry dziękuję, pozdrawiam Nika :)

Gość Mysza93
ŁAN DISAJRe podeślę Ci moje zdjęcie ale nie tu. Podaj mi maila jak możesz :)