Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g9h8yjiommo9m

Mężczyźni- obalamy mity

Polecane posty

Gość g9h8yjiommo9m

Kiedyś czytałam pewien artykuł, autor starał się udowodnić, że każda kobieta może zdobyć każdego mężczyznę... Niestety na swoim przykładzie widzę, że to oczywista bzdura... Nie jestem jakąś straszną brzydulą... nie wiem, czemu mnie nie chce... a ja Go tak bardzo kocham.... nie wiem, co mam zrobić... dać sobie spokój, czy dalej się starać... dziewczyny, co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość g9h8yjiommo9m
up

Gość o ja pier
z doświadczenia powiem ze im bardziej zabiegasz tym bardziej sie pograżasz ja np. nie spogladam nawet na bardzo ładne kobiety ponieważ tylko 1 nosze w sercu i choćby jakas chciałą to nic z tego nie będzie tak to juz jest

{ każda kobieta może zdobyć każdego mężczyznę...} Jeśli ktoś używa ogólników typu każda, wszyscy, z założenia nie pisze czy mówi prawdy. Niech ta "każda" kobieta zdobędzie prawdziwego geja. :D A na marginesie odradzam czytania tego typu poradników.

Gość yfigkuhipjn
MOŻE

Gość asdfghjkedrftgh
ale to do pwenego momentu, czasami to kategorycznie rezygnuje na amen

Gość buihp;im
przez przypadek znalazłam ten temat i moja rada to: walczyć, przeciż nic sie nie straci

Gość aha i ach
Owszem, czasem się straci własną godność i szacunek do siebie. :O

Gość marsalovska
musi być chemia i feromony, jeśli o mnie walczyłby facet który mnie nie kręci no to niestety co by nie robił to nic z tego nie wyjdzie

Gość ojojojojoj
moze Ciebe nie chce z prostego powodu.Moze jego uczucia juz wczesniej zostaly ulokowane.A to wtedy tylko dobrze by swiadczylo o nim. Napisz wiecej bo tak to tylko przypuszczenia :-D

Gość marsalovska
dlatego najważniejszy jest penis i klatka piersiowa u faceta

Gość marsalovska
ja mam faceta który jest bardzo we mnie zakochany ale walczyła o niego inna dziewczyna, zresztą wogóle nie w jego typie ale ona sobie wmówiła że go zdobędzie z jednej strony byłam zła a z drugiej śmiałam sie z niej bo strasznie chciała go mieć a mój jej nie chciał nie docierało do niej jak mówił że ma dziewczynę, narzeczoną, że planujemy przyszłość ona walczyła na zabój, aż stała się agresywna wobec niego i mój facet zaczął się bać bo porysowała jego auto i że może mi coś zrobić stała sie niebezpieczna sprawa już skończona, ona sie wyprowadziła do innego miasta a mój przeprowadził z nią rozmowę ostateczną

Gość ojojojojoj
:-D. To znaczy, super wybralas faceta. A swoja droga uczucia to niebezpieczna sprawa, przykladem jest ta druga kobieta.

Gość g9h8yjiommo9m
Otóż, ten facet nie ma nikogo, więc nie ma mowy o tym, że chce być wierny... z tego, co wiem, nigdy nikogo nie miał...