Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupuje motor

czy motor może być dobry dla samotnika na zabicie czasu

Polecane posty

Gość kupuje motor

Gość kupuje motor
no niestety w moim przypadku musi:O dlatego chce znaleźć sobie jakieś zainteresowanie a motory zawsze mi sie podobały:)

Gość kupuje motor
przedział cenowy co wycieczka do Indii i można śmigać piękną bestią:P

Gość kupuje motor
AstaLavista miałaś motor czy tak ogólnie piszesz że zainteresowanie nie pomogło?:)

moim zdaniem motory są niesamowite sama planuje sobie kupić. Tyle, że prócz tego są bardzo niebezpieczne nie wiem jakim człowiekiem jesteś więc może poszukaj jeszcze innego zajęcia abyś mógł mieć jakieś porównanie.

Cóż, ponieważ jestem samotnikiem, nie bardzo mam czas na tego typu dywagacje. Motor moze być dobry dla nawet nie samotnika. IMHO.

Gość jap
kupuje motor pojebany jesteś

Gość kupuje motor
prawdopodobnie mogę być potencjalnym dawcą narządów bo na drodze nie jestem zbyt odpowiedzialny:O a do czego można porównać jazdę na motorze ?

Gość kupuje motor
zapomniałeś dodać że na rowerze jest wolniej

" kupuje motor prawdopodobnie mogę być potencjalnym dawcą narządów bo na drodze nie jestem zbyt odpowiedzialny a do czego można porównać jazdę na motorze ? " Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to o ile nie będziesz piratował to z jazdą na rowerze-zwlaszcza jakby to był motorower:classic_cool:.

Gość kupuje motor
no nie kupuje motoru żeby stać w miejskim korku w szczycie :classic_cool:

Gość kupuje motor
wycieczki rowerowe mam już za sobą (czasem nawet 100 kilometrów dziennie) i bolącego tyłka nie wspominam najlepiej :classic_cool:

jazda t jakieś tam zajęcie ale ono ci nie zapełni czasu a i tak będziesz wracał do domu i znowu czuł się samotny aczkolwiek są zloty na które mozesz jeździc i tam poznasz ludzi...

Gość Panna Wanna
Może byc też dobrym sposobem nie tylko na zabicie czasu, ale i siebie. Może lepiej zając się fotografią?

Gość kupuje motor
na początek na dojazdy do pracy a potem będe jeździł po Polsce, wypad nad morze w góry wszędzie można w jeden dzień jak sie dobrze uwinie:)

Gość kupuje motor
"Może byc też dobrym sposobem nie tylko na zabicie czasu, ale i siebie." no bardzo dobry sposób na śmierć:) jakoś szczególnie mi nie zależy... ja tu o motorach a wy o poznawaniu zaraz ludzi, nie chce nikogo poznawać:)

Gość kupuje motor
dla pewnych ludzi wskazana jest samotność:)

ja mam cbrkę i jest to cudowny sposób na odreagowanie, ale mam też kogoś kto sie o mnie martwi więc to mi troche utrudnia to "zabijanie czasu" ;) pozdrawiam

Gość kupuje motor
wiem że to oszukiwanie siebie ale pomaga :) ludzi czasem brakuje:O ale miedzy nimi jeszcze gorzej:( też kupie Honde cbr:) bo najlepsza podobno:P

"kupuje motor wycieczki rowerowe mam już za sobą (czasem nawet 100 kilometrów dziennie) i bolącego tyłka nie wspominam najlepiej " 100 km to mało:P.Gdyby to było 300 to by był jakiś wyczyn:P.Gdzieś kolarz pisał ze ponad 500 przez dobe przejechał:classic_cool:.Jak nie masz prawa jazdy na motor to lepiej kup motorower-jest tańszy i porządny w mieście jest tylko trochę wolniejszy jeżlei chodzi o prędkość średnią:classic_cool:.

Gość nie mowi sie motor, a motocykl
ja mam i strasznie na niego dupy lecą....

Gość kupuje motor
dobra niech będzie motocykl:P a co ty sie na ten rower tak uparłeś, pisze że kupuje motocykl to tego sie trzymajmy

Pisałem że na wstępie lepiej żebyś nauczył się jeździć motorowerem jak nie chcesz rowerkiem:P.A ćwiczenia nie zaszkodzą:P.A czy masz prawo jazdy na motocykl:classic_cool:?Przyzwoitym motorowerem można jechać w mieście po środku bo i tak więcej niż 60 km/h nie można legalnie jechać:classic_cool:.

wazne zeby miec prawo jazdy, kategorie B np.. kategorii A już nie trzeba, jak policja zlapie (o ile zlapie) daje mandat 500zł, a zrobienie kursu i zdanie prawka przekracza 2000. nie oplaca sie🖐️

a najgorzej mi sie bylo przelamać z przechylaniem sie na zakretach :o