Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa01

Apel do fryzjerów!!!

Polecane posty

Gość zalamanaaa01

Czemy wy zawsze obcinacie nie tak jak sobie tego życzymy?! czemu zasze jest inaczej! chociaz przynoszę ze soba dokładne zdjęcia i wiem co chcę!!! :( miałam piękne długie włosy prawie do pasa, byly juz kiedyś cieniowaane, ale ze jutro mam wazna randke na ktora czekam od miesiąca! to wybrałam sie do fryzjera zeby odświeżył włosy, podciął końcówki itp. a ona mi zcieniowała tak że mam hełmn ogromy okrojony na grzybya (boba) i parę pasm wiszących z tyłu. !!!!!!!!!!!!! co mam zrobić!!!!!!!!!!!!!> :(

Gość gaaaaaaaaaaaaaaaaaga
znam ten ból... xdd

Gość zalamanaaa01
Co gorsza na łonie zrobiła mi to samo :(

ja tez wiele razy sie nacielam - najgorsze 2 razy to jak zapuaszczalam wlosy (z krotkich) dluzszy czas i w koncu poszlam do fryzjera zeby je wyrownal, a on mi scia na chlopczyce - porazka. i jeszcze przed studniowka - dokladnie wytlumaczylam, co chce a ta baba zrobila mi chelm na glowie - uczesala jak stara babe, nalozyla tyle lakieru, ze wlosy nie drgnely ale w koncu znalazlam salon dla siebie - wybieram sobie fryzure, a pani mi mowi, co ona by zrobila inaczej i jestem zadowolona - jest tam kilkadziesiat fryzjerow ale kazdy sie zna na swoim fachu - juz nie pojde nigdzie indziej

Gość ja wieem
Bo do tego zawodu trafiają słabe jednostki. Zdolni zostają lekzrzami a tępi fryzjerami:p

Gość ighartb\
No i niestety ale musze sie zgodzic.. Najchetniej wcale bym nie chodzila jabym nie musiala..

Gość pyszny kisiel jem
ja nie znoszę chodzic do fryzjera :O

Gość ksiosadsks
ej.. a mnie sie zawsze pytaja, czy chce rowno, czy wycieniowane. Ja sie pytam, jak pani uwaza, co lepsze dla moich wlosow, a one nigdy nie wiedza. Mowia ze w rownych to cos tam, a w wycieniowanych to cos tam i cisza, czekaja na decyzje. Czuje sie jakbym miala za chwile musiala wybrac niebieska albo czerwona tabletke jak w Matrixie!