Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aimant

Jak zagadać?

Polecane posty

Gość aimant

Mam taki problem:( Bardzo podoba mi się 2lata starszy chlopak ze szkoły. Zaprosiłam go nawet na nk, napisal, że mnie kojarzy ze szkoły. Nie wiem, co dalej zrobić. Może napisać coś jeszce na nk? Tylko co? Czy lepiej zagadać w szkole? Ale o czym? Czy może w ogóle dać sobie spokój? Liczę na Waszą pomoc, to dla mnie bardzo ważne!

może zapytaj rówieśników??? bo wiesz my już się w nasze klasy i szkolne podrywy nie bawimy.......

Gość funkcja sinusowa
Zrobilas juz pierwszy krok. Teraz czekaj na jego reakcje. Nie narzucaj sie. W szkole i tak macie codzienny kontakt. Zawsze jest szansa, ze podejdzie sam. Do ike: Jestes tepa bo piszesz chyba po to, zeby zaliczyc kolejny post. To, ze jestes stara i nie interesujesz sie tym tematem nie oznacza, ze nie znajdzie sie osoba, ktora sensownie odpowie na temat. Wchodz na tematy zarezerwowane dla siebie, te glupsze i pisz co chcesz starucho :P :classic_cool:

Gość ojojojojoj
a moze raz kozie smierc- jak jakis nowy film graja, zapytaj czy ogladal a jesli nie ,czy nie mialaby ochoty z Toba pojsc. Jesli odmowi, trudno.Prosty test czy jest zainteresowany twoim towarzystwem . Podobno swiat do odwaznych nalezy:-P