Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zostać mamą

poszukuję androloga Bydgoszcz, Toruń, Łódź, Warszawa, Płock, Poznań

Polecane posty

Gość chcę zostać mamą

może zna ktoś dobrego specjalistę i może się pochwalić dobrymi efektami leczenia? mąż ma problemy z nasieniem, u nas w mieście brak fachowca w tej dziedzinie, proszę o namiary jeśli ktoś posiada, pozdrawiam

Gość chcę zostać mamą
DZIĘKI wielkie, może jeszcze jakieś propozycje? do Poznania mam 160km:o...Warszawa 150, Łódź 120km, Bydgoszcz 90km, Toruń 50km, Płock 50km...ale najważniejsze, by androlog był na prawdę dobry

Gość jesli chodzi o Poznan
ja jezdzę do niego 130 km :)

aha i pamietaj jeszcze o jednym, jesli chcecie sie leczyc zeby miec dzidziusia, to pamietajcie by leczyc sie u lekarza, ktory pracuje w klinice, ktora wykonuje InVitro. Wtedy macie pewnosc, ze wszystkie niezbedne badania zostana wam przeprowadzone.

Gość chcę zostać mamą
no to też spory kawałek drogi, ale jak mus to mus:) czy macie jakieś efekty leczenia? pozdrawiam

Gość chcę zostać mamą
chcemy, bardzo chcemy, staramy się 3lata, na początku uważaliśmy, że jeszcze nie czas na badania, że poczekamy, potem porobiliśmy badania, ze mną wszystko ok, mąż ma mało żywotnych i ruchliwych plemników, mamy jednego androloga w mieście, który jest głupim starym dziadem i to tylko szyld nad jego gabinetem, wszystko wmawia bezpłodność, nie przepisał żadnych leków, nie wziął się za sprawę z grubej rury, kazał mężowi się nie stresować i być cierpliwym, czy jeśli chodzi o nasienie męża to potrzebne będzie koniecznie in vitro? a może mikromanipulacja? ile kosztują wizyty u tego profesora z Poznania?

U nas po 2 wizytach byla diagnoza, leki a teraz jestesmy po 2giej inseminacji. U nas ja mam problem ze sluzem, a maz wyniki ma srednie. Ale inseminacja byla wyjsciem, wiec sie zdecydowalismy. Prof. jest bardzo dobrym specjalista i nie owija w bawelne. I Ciebie przebada dokladnie i Twojego meza i jak bedzie mial wyniki, to powie Wam co bedzie dla Was najlepszym wyjsciem. I nie koniecznie musi to byc invitro. Nie dlatego napisalam o tej klinice. Po prostu jesli chodzisz do lekarza, ktory w takiej klinice pracuje, masz pewnosc, ze wszystko bedzie zrobione co bedzie konieczne i nie bedziecie musieli skakac od lekarza do lekarza.

a wizyty, zalezy od tego co robi prof. My placimy od 60 zl do 110 zl. A jak jedziemy na inseminacje to 500 zl. Ale to za inseminacje i wtedy nie liczy sie za wizyte.

Gość chcę zostać mamą
a mogę wiedzieć jakie są koszty? z góry dziękuję...musimy się przygotować finansowo...będziemy brać pożyczkę...nie stać nas, żeby wyłożyć tak od ręki:(

Gość chcę zostać mamą
dzięki, wyprzedziłaś mnie, już wiem, pozdrawiam i trzymam kciuki!

Hej! Ja też w Poznaniu polecam prof. Jędrzejczaka. Tez jeździliśmy do niego 100km ale warto było. Mąż miał problem z nasieniem, doktor nie dawał szans na naturalne poczęcie, mąż brał leki, w lutym mieliśmy jechać na inseminacje ale nie zdążyliśmy bo zaszłam w ciąże :) Leczyliśmy się u niego zaledwie pół roku. Także polecam!

Gość chcę zostać mamą
Agnieszko, dzięki za wiadomość, pomyślę nad tym Poznaniem:) jest nadzieja? super! bo mąż na prawdę ma słabiutkie wyniki:o

Gość DLA LUDZI
ludzie to wszystko chodzi o czas i nadejjdzie nam wreszcie sie udalo kiedys tak głębiej w internecie grzebałem i doszedłem najlepsze tabletki są to witamina C ,Salfazin ,żeń szen i l-karnityna aha i normalny tryb życiea a zobaczycie ze uda sie i dzidzius bedzie bo my własnie sie spodziewamy bardzo sie cieszymy aha nie chodzcie do lekarza androloga dr.dziewięcki toruń przyjmuje na bielanach on tylko kase wyciaga od ludzi i nie słuchajcie jego po prostu w dupie wszystko ma jak z zona myslelismy jak mu płacimy do reki to jakos to dobrze bedzie a moja żonę wysyłał ze mna na porodówkę zebysmy popatrzeli jak kobiety rodzą lub z brzuchem chodza brak słow na tego lekarza