Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

WIDZIAŁ KTOŚ Z WAS KIEDYŚ UFO ALBO JAKIEŚ DUCHY ????

Polecane posty

Gość ja tak
jw,nie raz

Gość Regina 49 Białystok
tak 100 razy

Gość marsalovska
ja słyszałam ducha jak byłam w lesie wołała swojego synka takim przeciągłym głosem to duch kobiety , ze 100 lat temu jak była burza poszła szukać synka do lasu i go wołała, drzewo ją przygniotło i umarła Mieszkańcy mówią że ona nie wie że zmarła i cały czas go szuka

oooo ta historia ostatnia dobra! :D Jeszcze jeszcze! Poopowiadajcie z okazji soboty. Ja dla ścisłości powiem że nic nie widziałam nic nie słyszałam :( Raz jakieś światła na niebie ale to mógł być niestety samolot 😭

Gość kosmita564
siedzieliśmy nad jeziorem, noc, ognisko, nagle nad taflą wody pojawiły się trzy obiekty, w kształcie połyskliwych trójkątów, zypełnie bezgłośnie, lekko połyskliwy metal, duuuże, naprawde robiły wrażenie kto coś takiego zobaczył już nidy nie będzie wyśmiewał się z historyjek o UFO, oni istnieją naprawdę i odwiedzaja nasza planetkę

Poważnie, ja widziałam przelatujące ufo. Spacerowałam sobie wieczorem z chłopakiem i nagle między blokami śmignęło bardzo! szybko i bezszelestnie jasne światło. Nie mógł to być samolot bo by było słychać jakiś dzwięk przecież, a poza tym to przeleciało tak szybko... Co prawda znajomy (pracujący w wojsku w siłach pwietrznych) się upiera, że to na pewno jakiś samolot był, ale ja i tak wiem swoje, że wtedy widziałam UFO.

Gość wWy wierzycie w ufo
?????????????????----UFO to wymysł