Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szydełkowa dama

Podobaja Ci sie moje serwetki i biezniki?

Polecane posty

Gość Szydełkowa dama

Wszystko wykonane jest przeze mnie recznie na szydelku z kordonka. Różne rozmiary, rozne wzory, rozne kolory zobacz sam/a http://iv.pl/images/13137288051521907154.jpg moze akurat taka serwetka nada Twojemu domowi urok? http://www.iv.pl/images/29217230877091050845 .jpg To moje hobby, robie to dla przyjemnosci http://www.iv.pl/images/32824945203900742613 .jpg

Serwetki ładne, ale jeśli chcesz tu mieć klientki to proponuję coś w temacie - szydełkowe czapeczki, sukienki itp. Nad morzem babka na stoisku robiła i schodziło jak świeże bułeczki.

Gość Szydełkowa dama
Nie koniecznie chce miec zysk z tego :)

Gość na szydelku
MI sie bardzo podobaja!!!! ale ja nie umiem takich skomlikowanych cudow zrobic...:(moglabys podac "przepis" albo masz moze linka do stron gdzie jest krok po kroku jak to zrobic?

nie przepadam za serwetkami, obrusami itp.i nie uzywam, ale musze przyznac, ze ładne! Czy to Ty wczoraj pokazywalaś kocyki? :) mysle ze moglabys sprzedawac te swoje cudeńka !

Gość fusiolinka
nie nie kocyki to nie ja... :) Jesli ktos by chciaal to moglabym cos zrobic na zamowienie - dla mnie to nie problem a co do linkow to nie zabardzo bo nie korzystam ze stron internetowych tylko kupuje czasopismo gdzie sa gotowe wzory aby cos takiego zrobic. Krok po kroku uczyla mnie babcia :) sama bym do tego nie doszla z rysunku badz filmiku

Gość ugfugli
Wiesz ja kiedyś robiłam bardzo dużo na szydełku... Jakieś właśnie serwetki, obrusiki itd. Obdarowałam tym chyba całą rodzinę a jak zostało to nie chciałam aby się zmarnowało i postanowiłam sprzedać. Na allegro wystawiłam komplet, już nawet nie pamiętam ile tych rzeczy było ale sporowato i bardzo sie zdziwiłam bo ludzie się dosłownie pobili za to i zarobiłam prawie 500zł ;) Więc jeśli masz czas i możliwości to polecam :)

Gość fusiolinka
ojj fusiolinka to szydelkowa dama korzystam z tych nickow i troszke mi sie pomylilo:)

Ja kiedyś też takie robiłam. Pod okiem babci. Ale babci już nie ma i zapomniałam jak to szło :(

Gość na szydelku
kocyk ja pokazalam:) mnie babcia na drutach uczyla ale jakos nie bardzo mi to idzie, natomiast szydelko-super-ale proste wzory, serwetki, bierzniki to nadal czarna magia dla mnie....chociaz moze jakbym sie za to pozadnie zabrala...nie mniej Tobie gratuluje-bo wiem jaka to ciezka praca!!

Gość fusiolinka
Wydaje mi sie ze to jest kwestia wprawy :)

Gość za ile bys zrobila duzy obrus
moga byc tylko brzegi na szydelku

Gość WiesławWszywka
Zgodnie z moimi doświadczeniami, zdecydowanie najlepiej sprawdzają się dekoracyjne serwetki do decoupage. Przede wszystkim bardzo odpowiada mi dostępność wielu wzorów oraz kolorów, których nigdy nie byłabym w stanie wykonać samodzielnie. Dodatkowo serwetki takie są dostępne w konkurencyjnych cenach, w związku z czym mogę realizować swoje pasje, bez obaw o koszty. http://tejwa.pl/eleganckie-serwetki-do-decoupage/