Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksd

Zainteresowani

Polecane posty

Gość ksd

Jak zapomniec o facecie którego sie kocha??

Gość ghfthrd
poszukać sobie innego - taka rada :)

Gość ksd
Czuje sie jak jakaś blondynka, wszyscy na około mówią Mi to nie ma sensu, a ja zawsze tłumacze sobie co innego:(

Gość ksd
Miłość toksyczna, platoniczna i ogromna:(

Gość ghfthrd
Teraz cierpisz, ale później z perspektywy czasu spojrzysz na to inaczej. Daj sobie spokój, wiem, że to tak łatwo powiedzieć, ale jeżeli jest to miłość toksyczna, tak jak mówisz to nie ma sensu. Życie jest za krótkie by być nieszczęśliwym... Głowa do góry

Gość ksd
Taki bezsens że szkoda słów:( Mimo tego ze nie jestesmy razem, Kocham Go, tęsknie i jestem cholernie zazdrosna:( Kilka minut temu dostałam smsa ze jedzie spotkac sie ze znajomą, zapytalam go ile ona dla Niego znaczy, dostałam odpowiedz typu " mam dość takich dyskusji, tłumaczyłem Ci coś setki razy, nie jestesmy razem i nie chce takich rozmów, nie podoba Mi sie to" :(

Gość ghfthrd
Rozumiem cię, ale jeżeli on nie chce to nie zmusisz go... na siłę nie ma miłości. Przecież Ty też nie byłabyś szczęśliwa w związku z nim wiedząc, że jest z Tobą, a tak naprawdę to tego nie chce... Unieszczęśliwilibyście siebie na wzajem...

Gość autorka "zaiteresowani"
Ktoś chyba zrejestrował sie pod nickiem ksd, wiec bedzie inny :) Wiem wiem :( wiem że nic na siłe, ale ja chyba nie wymagam od niego tak bardzo wiele, jeżeli On niechce ani ze Mna być ani do Mnie nie zblizac, rozumiem to, chcialam zeby tylko powiedzial Mi ile ona dla Niego znaczy :( Otwarcie powiedzialam mu kiedys ze go Kocham tesknie i brakuje Mi jego, kiedy napisal Mi ze jedzie sie spotkac ze znajomą mówie otwarcie " jestem zazdrosna" moze i postepuje nie wlasciwie ale jestem szczera

Gość ghfthrd
cóż zrobić - życie jest okrutne... Raz Ty kochasz nieszczęśliwie, a drugim razem to ktoś kocha nieszczęśliwie Ciebie.... :/ Może nie chce ci powiedzieć ile ta druga osoba dla niego znaczy bo nie chce cię urazić a może nie chce rozmawiać z Tobą o takich osobistych rzeczach wiedząc, że go kochasz... Bedzie ciężko, ale jeżeli on nie chce tego związku to go nie przekonasz, a takie mówienie, że jesteś zazdrosna i wypytywanie się o inne może zniechęcić go do Ciebie :/

Gość ghfthrd
Po prostu nie jesteście sobie pisani... musisz szukać własnego szczęścia :)

Gość autorka "zaiteresowani"
To jest w sumie tak strasznie zakręcone że musiałabym tu opisać 2 lata. Kiedyś bylismy bardzo blisko siebie ale nie ja nie byłam gotowa na związek z Nim bo zostałam sprzywdzona, i on tez nie był gotowy bo kilka miesiecy temu jak sie poznalismy zerwał z dziewczyną. Pózniej zblizalismy sie tak do siebie i bylismy baaardzo blisko w sensie całowalismy sie, "kochanie kotku" itd, w wielu sytuacjach o mało co brakowało jak byśmy sie kochali, ale pozniej jakos sie to rozsypało byłam zazdrosna mialam do niego pretensje, a on sie wsciekał, taksie psuło i psuło, a ja mam tera wrazenie jak by przez to wszystko kochała go mocniej :/ teraz jest miedzy nami taki wielki dystans :( nie umiemy sie doagac ciagle sie kłocimy itd, ale jak sie spotkamy np, nie broni sie przed tym ze go przytule, czy pocałuje. Okropny przypadek :(