Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej z gliwic

Nie mam dziewczyny bo nie mam mieszkania i samochodu

Polecane posty

Gość zmysłowy informatyk 1976
A ja mam dziewczyne z samochodem i mieszkaniem Tszeba sie tylko umieć w życiu ustawić

Tak bywa to że mieszkasz z rodzicami to nic ale za 1500zł nie utrzymasz rodziny (wiem ona powinna pracować) ale 1500zł to mało jak na faceta. Oczywiście dobrze że masz jakąkolwiek pracę. Brak samochodu- to jak dla mnie problem;] Jeśli ona nie miałaby prawa jazdy to co ma wszędzie na piechotę chodzić, autobusem bądź prosić się znajomych?

Gość antypatologia
szczerze, dla mnie pan bez samochodu i mieszkajacy z rodzicami, to fujara.moze mieszkac w wynajmowanym z innymi ludzmi, ale chodzi o fakt, ze w tym wieku sie jeszcze mieszka ze starymi. No wybacz. Jakbys chociaz podawal powod, ze oszczedzasz na cos, na mieszkanie, czy auto i dlatego nie chcesz tracic na czynsz, to jeszcze bym zrozumiala. Na co tracisz te 1500 zl miesiecznie? dokladasz sie do czynszu rodzicow?

Gość odezwal sie wygraniec
darker

Gość co z idiotkaaa
" ma jakis problem mysle, to nie jest twoje zrodlo problemu, tylko wynikajace z tego zakompleksienie .... mnotwo meneli ma dziewczyny, bo maja dobra gadke i je na dodatek wykorzystuja mysle, ze 1500 to jets super pensja, mieszkajac z rodzicami powinienes byc w stanie odkladac mnostwo kasy, nawet po roku mialbys wklad na mala kawalerke - uo aucie nie wspomne ... 3 miesiace i juz bym miala auto ja przy takiej pensji oszczedzilam 10 tysiecy w 3 lata - mieszkajac SAMA wynjmujac pokoj .. utrzymujac sie kopletnie SAMA wychodzac czesto do kina i kupujac ciuchy kto nie wirzy jego sprawa, stan konta mowi sam za siebie " ALE TY TEŻ JESTEŚ SAMA!!! DURNA BABO!!! A AUTOR CIERPI Z SAMOTNOŚCI!!! DOCIERA??????????

Gość Livre__
Czarne scenariusze mają to do siebie,że często się spełniają. Dodatkowo pomaga w tym: biadolenie marudzenia roztkliwianie się nad sobą robienie z siebie mega ofiary losu patrzenie wyłącznie na minusy danej sytuacji i przekonanie,że na kafe znajdzie się złoty środek na te wszystkie dolegliwości

Gość kotkaa000000000000
Autorze!!!!!!!!!!!!!!! ja natomiast mam 22 lata swoj samochod i 3 pokojowe mieszkanko....do wszystkiego dochodze sama,ciezko mialam w domu i szybko stalam sie samodzielna...daze do okreslonych celow...niedlugo zbuduje dom!!! a ty???uzalasz sie na forum jak dziecko!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość andrzej z gliwic
TU AUTOR WĄTKU. Wciąż nie mam kasy co znaczy,ze wciaz nie mam powodzenia.

Gość kolega dobra rada
Człowieku jak ty w pół roku nie odłożysz na poloneza to co ty robisz z kasą? pijesz? ćpasz? myślę że jedno z tych dwóch napewno. Zacznij od pozbycia się nałogów później kup fure i nie użalaj się tak nad sobą bo dziewczyny nie lubią zakompleksionych facetów! Ty masz kurwa wiedzieć czego chcesz i do tego dążyć!

Gość news 2011
widzisz? Sam sobie autorze odpowiedziałeś na ten temat. To nie Socjalizm, kiedy to o własne mieszkanie nie było tak trudno. A materializm i pazerność są zasługą kapitalistycznego ustroju w którym nikt nie ma równych szans, bo demokracja jest ściemą.

Gość Autorze jestes jeszcze
Jak ci sie wiedzie? Ja mam podobna sytuacje i nawet jestem z tego samego miasta :)

Gość oh my lord my baby girl
weź se kurna cholp[ie kredyt na mieszkanie. a dlaczego niby nie mozesz jej zaprosic do siebie??

Ja mam mieszkanie mam samochód i też nie mam dziewczyny :P nie przejmuj się to nie jest reguła . Jak panna leci na auto i na mieszkanie to nie nie jest panna z którą warto żyć :D

Gość panna z mężem i z dzieckiem
tu nie chodzi o to że się leci na kasę, mieszkanie i auto, ale jeśli chłopak to ma to znaczy że jest zaradny i że można z nim stworzyć rodzinę.

Gość DarekM
Prawda jest taka, że relacje damsko męskie są silnie skorelowane z zasobnością i oczekiwaniami obu osób. Nawet jak jesteś zajebistym gościem intyligentnym z poczuciem humoru itp. to mając np 30 lat a mieszkając z mamusią, nie posiadając samochodu zawsze będziesz postrzegany jako życiowego niedojdę. Jeśli laska ma do wyboru 2 facetów nawet niej 1 i 2 będzie zabawny miły intyligentny itp. to zawsze wybierze tego lepiej usytuowanego bo taka jest poprostu logika. Oczywiście że uczucia to odrębna kwestia ale mówimy tu o początkowejfazie znajomości. Dam inny przykład. Kobieta, która jest atrakcyjna i pochodzi z nazwijmy to ustatkowanej rodziny zawsze będzie szukała kogoś kto oprócz tego, że będzie się z nim rozumiała będzie na jej poziomie życiowym i będzie w stanie ten poziom utrzymać. Po co jej ktoś z kim klepiąc bidę będzie mogła pogadać o wszystkim. Chyba oczywistę jest że jak szukamy to szukamy dla siebie najlepszego rozwiązania na wszystkich płaszczyznach.

Gość praktyczny
a ja nie mam samochodu i nie chce wygodniej mi jeździź komunikacją miejską i czasami wziąć taxi:D jak bede wiecej zarabiać to może kupie coś przyzwoitego, a tak nei potrzebuje jakiegoś szrota żeby za rok oddawac na złom:)

Gość PosiadamTylkoMozg
chłopie! zdaj sobie wreszcie z tego sprawę że to czego dzisiaj poszukują kobiety to dzisiaj MODA! nie masz auta nie masz dziewczyny i koniec! masz dziewczynę to juz niedługo ją stracisz na rzecz faceta który ma więcej od Ciebie, kobietom nie chce się dzisiaj pracować a że facetów kręcą pieniądze auta i samodzielność to kobiety nie dość że nas kokietują swoimi gadaniami typu że to facet powinien biegać za dziewczyną (a co my psy?) to jeszcze liczą na prosty i łatwy dorobek...swojego faceta ;) tu nie chodzi o wygląd jak tu kolega / koleżanka pytała "czy Ty wgl jesteś przystojny?" - nie... to nie jest ważne, kobieta i tak leci na kawałek blachy i dach nad głową więc wygląd jest tylko dodatkiem nie martw się :) ale to nasza wina, gdybyśmy dla Was kobiet wszystkiego nie robili to to Wy biegałybyście za nami a nie my za Wami ;) nie doceniacie niczego co macie. powinnyście zacząć doceniać mózg by móc go wreszcie używać. inną sprawą nawiązując również do tematu, to jest Wasza wina jeśli chodzi o Wasze "sweet focie"... półnagie, wypięte gotowe do sexu na fotka pl itd na innych portalach - poźniej mówcie ze same dupki do Was piszą i zboczuchy :) na pewno zmienicie facetów na lepszych gdy same będziecie ich zgarszały . najlepsze jest to że wszystkie marzycie o tym jedynym myślącym facecie ale... haczyk jest taki że najpierw auto i mieszkanie, wtedy ok, wtedy tak, jest wszystko wporządku, facet wiedząc że na to lecicie kupi autko po to by Was przer***ać i zostawić, proste i zwięzłe, logika i sens w jednym słowie "pustak". Pozdrawiam i kobiety z mózgiem (te które go w ogóle używają) zapraszam pod gg: 53338807 Ooops.. kto dzisiaj gg używa.. przecież to fejs jest modny oh jeju..

Gość gość
Nie masz dziewczyny po wygladasz jak ciapa.Czlowieku kogo ty chcesz poderwac na auto i mieszkanie :) To nie czasy komuny ze na kims to robi wrazenie. Dla lasek liczy sie glownie wyglad widac tego ci brakuje. Znam wielu pijakow i oferm zyciowcyh meiszkajacych z rodzicami ale potrafia poderwac wiele dziewczyn. A u ciebie to jeszcze gorzej bo dochodzi bycie ...ipa. Czlowieku za 1.5 tys miesiecznie to mozesz pokombinowac z masa opcji ale widac od razu ze rozumku ci bozia nie dala. Ja jak zaczynalem to zarabialem jakos malolat grosze i nikt mi nie pomogl ze o rodzicach nie wspomne. Ale co powoli wszystko zmienilem na lepsze ciezka praca od starych zgredow sie wyprowadzilem i jestem na swoim bo mam jaja i mysle. I ci powiem od nikogo w zyciu nic zadnej pomocy nie dostalem. I co zale sie tu nie bo takie jest zycie najlepsi sobie radza a takie pip..y jak ty placza na kafeteri zamiast zaczac sobie ukladac zycie.

Gość gość
wiesz, widac ze jestes taka ciapa, zaprosiles kolezanke na wesele i ona musiala po ciebie podjechac, bo ty wielki p**d s nie masz samochodu, skoro ja zaprosiles, to mogles p izdus iu zamowic taksowke albo poprosic jakiegos kolege (ktory nie idzie na to wesele) zeby Ciebie i dziewczyne przywiozl i odwiozl, to naprawde tak ciezko choc raz na ruski rok zachowac jak facet? Chyba mozesz zaoszczedzic ze swojej pensji na litr wodki dla kolegi, albo na ta taksowke? Poza tym chyba nie jestes przyklejony do tych 1500 na cale zycie? Zazwyczaj z wiekiem zarabia sie wiecej.

Gość gość
Hej Andrzeju... zrob to, do czego zachecal byly juz prezydent Komorowski: zmien prace, wez kredyt, kup mieszkanie.

Gość gość
Wykopany temat z 2010 roku. Archeolodzy?

Gość gość
Nie archeolodzy, a agenci specjalni z IPN :D

Gość gość
Co wy się tak fetyszujecie tym samochodem?. Jeżeli koleżka mieszka na wsi to jeszcze rozumiem ale w miastach to nawet lepiej go nie posiadać. Na osiedlach nie ma już gdzie zaparkować a w centrum i tak płaci się grubo za postój a pod nosem sprawna komunikacja miejska. Jeśli panna z miasta szuka koniecznie faceta a autem to zalatuje zwykłą blacharą.

Gość gość
wypiertalac kvrfy mieszkające u tatusia, myślałem że was poziom zmienił sie od 2011 a tu dalej ten sam ściot przytaczacie