Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoskaaaa

Mój 10 letni brat mnie bije nie zniose tego !!!

Polecane posty

Gość kiszka86
No przeciez wy juz jestescie patologiczna rodzina :-o a bedzie jeszzce gorzej jak sie tym gnojem nie zajmiecie

Gość Ktoskaaaa
I moja mama ciągle mówi czemu ja jestem taka nerwowa?;/// codziennie muszę sie z nia kłócić ;//

Gość Ktoskaaaa
To nie jest tak ze on ciagle sie bije najpierw jest grzeczny niewinny a później jak co do czego to juz sie zaczyna hmm... jak to powiedziec wszystkie kłótnie są przez komputer on ciągle chce grac a to jest mój!;/

Gość Ktoskaaaa
ale on m nie prowokuje wyzywa mnie od grubasek a waze 51kg a on ode mnie o 20 kg grubszy i paczcie w jakim on wieku!!! 10lat to zawał zaraz ciagle chodzi grubas wieprz świnia tak samo na mamę a taty sie boi bo jak krzyknie to siedzi cicho tylko ze musi przeklenst uzywac;//

Gość Ktoskaaaa
mam zalozone tylko ja tata i mama znamy haslo ale on taki niewinny rano i czasami ze rodzice mu ulegaja!

Gość weź już spier.dalaj
jęczydło głupie Albo cos zrobisz z tym albo zamknij sie juz i nie marudż Idiotka

Gość to trudna sytuacja
No trudno, nie karmmy trolla. :O

Gość Ktoskaaaa
jak cos nie pasi to spierdalaj z kafeteri

Gość napek166
podobnie u mnie tylko że mój brat ma 15 lat, a rodzice mu już rady nie dają, wyzywa ich oboje, mnie, na tatę ręke podnosi, a bije gdzie popadnjie, kopie po nogach, pięścią wali po głowie, po plecach, mamę podobnie, a jak mu coś zrobią, uderzą go albo coś to zaczyna dom demolować...., mam 16 lat i też mu nie poradzę, jest dużo wyższy, cięższy i silniejszy..., lepiej nie mieć rodzeństwa...

Gość Ktoskaaaa
Święta racja lepiej nie mieć:((