Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamaaa24

7 dniowe dziecko udusilo sie w chuscie do noszenia

Polecane posty

Gość tak wyobrażamy sobie
np. gorsza jest III wojna światowa

Tiramisu - śmierć całej własnej rodziny, wraz z własnymi dziećmi?A tak już zupełnie trzeźwo - nie... nie rozumiem dlaczego niektórzy nie zapobiegają oczywistej tragedii. Dziecko było ułożone w taki sposb, że ciężko byłoby mu się nie udusić, z resztą nie można tak małego dziecka układać w takiej pozycji, w takim nosidle. Mama tego chłopca na 100% przeżywa tragedię i bedzie ją jeszcze długo przeżywać - ale niestety... tylko w USA chyba mogą wpaść na tak głupi pomysł. Myśleć też trzeba za tak małego człowieka i O tak małym człowieku.

Gość manduca
No ale niestety - 3/4 ludzi nie rozumie, co się do nich mówi - chusta, nosidło, jeden pies, ważne że sensacja :o Sama nosiłam dziecko w chuście, nie takiej torbie (do tego bym dziecka nie włożyła), i już bez takich sensacji ludzie z osłupienia na widok dziecka w "szmacie" na słupy wpadają. O niecenzuralnych komentarzach nie wspomnę. Szczerze współczuję matkom noszącym, bo teraz nie będzie im łatwo. Nie raz usłyszą, że dziecko zabiją. A walka z głupotą to walka z wiatrakami.

manduca, to się tyczy każdej dziedziny, trzeba przeżyć.Ile to ja się nasłuchałam W LECIE, że niemal rocznemu dziecku czapki na glowę nie zakładałam.- ojej, zapomnieliście państwo czapkę założyć- nie zapomnieliśmy, mamy LATOi hitowa odpowiedź:TYLKO SIĘ PAŃSTWU TAK WYDAJE:)

Gość czandro
SZOK

Gość czandro
:/