Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuioo822

jestem w szoku! nie wiedziałam ,ze można być takim bezczelem...

Polecane posty

Gość aleks z pruszcza
te zakichane zwiazki partnerskie ,nie szanujecie się kobiety a potem pretensje do całego świata.A SIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Gość olac dupkow
okazuje sie ze pelno jest facetow bez klasy i taktu ktorzy nie potrafia sie zachowac i czesto cala prawda wychodzi przy rozstaniu i wtedy otwieraja nam sie oczy jak moglam byc z takim czlowiekiem....moj byly tez byl dziwny jezeli chodzi o kase...niektorzy mezczyzni na pierwszej randce nie pozwola zaplacic kobiecie za siebie (kiedys spotkalam sie z chlopakiem ktorego poznalam na jednym z portali randkowych, nie bylo mowy o tym zebym zaplacila za siebie chociaz chcialam bardzo bo glupio sie czulam, nie znalam go praktycznie. nic z tego nie wyszlo, pozniej kontakt sie urwal i nie bylo kolejnego spotkania ale dla mnie zachowal sie wporzadku)a moj byly mysle ze nie mial by nic przeciwko zebym ja zaplacila jeszcze za niego. na kolejnym spotkaniu pozyczyl ode mnie pare zl bo nie chcial rozmieniac banknotow:D pozyczylam oczywiscie i swoje pomyslalam. na urodziny oprocz zyczen smsowych nie dostalam nic i dla niego to bylo normalne, zachowywal sie jakby bylo wszystko ok, mogl powiedziec ze np nie ma kasy w tej chwili zrozumialabym to.dobrze ze juz nie jestem z nim.