Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarta z jablkami16

Moj facet ma 17 cm- czy to malo? Jaka jest norma? Mi sie zdaje ze malo troche...

Polecane posty

Gość Tarta z jablkami16

Kolezanki mi mowily ze norma to 20cm i nie wiem teraz czy on mnie zadowoli...:-( Boje sie ze ten zwiazek nie ma szans na przyszlosc

Gość Urolog123456789
Norma to jest 15 cm, Choć miałem kiedyś pacjenta który w wzwodzie miał 5,5 cm ale i zdarzają się i tacy którzy mają w wzwodzie nawet 30 cm ale jeżeli chodzi o współżycie to mężczyźni z 'dużym' w przyszłości mają często problemy z erekcją jest to związane z ilością krwi wymaganej do pełnego wzwodu. Ponadto często partnerki mężczyzn z duży nie rzadko się skarżą na bul podczas stosunku po prostu penis się nie mieści do pochwy a gdy już dochodzi do penetracji wtedy występuje bul, Niestety mężczyźni z małymi też mają problemy ale to jest związane z ich libido - z obawą ze nie zaspokoją partnerki , tak więc twój partner ma normalnego, Jedyny problem to ty skoro chcesz z nim skończyć z powodu jago członka to znaczy że masz jakieś problemy

Gość norma to 20 fakt
Zwłaszcza u młodocianych facetów we wieku 16 - 22 lat!! Teraz wszystko poszło w górę, faceci są wysocy, mają duże stopy i penisy również. Starsze pokolenie zaś ma małe penisy i to jest fakt!!

Gość Urolog123456789
nie występuje żadna korelacja miedzy rozmiarem stopy a członka to samo się dotyczy wzrostu znam to z autopsji miewam pacjentów wysokich z małymi niskich z małymi. Jeżeli mi nie wierzysz to poczytaj trochę poczytaj fachowej prasy czy też umów się z urologiem to on ci opowie jak to jest

Gość Urolog123456789
A co do wieku to też bzdura, Zawsze byli i zawsze będą mężczyźni z dużymi i małymi członkami