Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc

Chcę tylko powiedzieć, że grubasy są obleśne

Polecane posty

Gość dietetyk..
"gruba misia" trzymam kciuki :) :)

Gość o chryste panie /
bazienka, kpisz sobie ? Niektóre babki są chude ale mają taką budowę, że w m nie wejdą. Myślisz, ze rozmiar zależy tylko od wagi ? pfff.. pozdro .

Gość o chryste panie /
jak ktoś nosi L to jest otyły ? Prosze was!

Gość gruba misia
parę lat temu schudłam 10 kg i przez 2 lata było ok, potem wróciło więc musze powtórzyć.. tylko trudno się zmotywować...

Gość gruba misia
heh no ja jestem GRUBA a noszę L a czasami M, więc popieram że rozmiar to nie wszystko

Gość Festus
generalnie to mnie wcale nie przeszkadza, gdy widzę grubaski albo inne pasztetki w miniówkach na wysokich obcasach , sprawdziłem wielokrotnie, że takie kobietki są bardzo łatwą zdobyczą dla podrywacza i wystarczy uśmiechnąć się do kobietki i zagadać a za chwilę kobietka już ma ochotę pójść na kawę i coś więcej ale największy problem polega na tym, że nie wiadomo z której strony się do niej dobrać :(

Gość big girl
ja mam L i w dupie to co kto sobie gada bo siebie kocham

Gość gruba misia
ja mam faceta od paru lat i jakoś leci na mnie ;] a wcale grubych nie lubi ale chyba mnie za taka nie uważa

Gość
bosh... mi nie chodzi o budowe, zreszta mialam na mysli "nowe" m, ktore jest odpowiednikiem "starego" l. bo zmienili rozmiarowke podstepnie. sama mam rozm s/xs ale niestety obwod brzucha prawie rowny obwodowi piersi, zeby dobrze czuc sie ze soba powinnanm zjechac z 5 kilo. nie robie z tego tragedii, ale kurde skoro wiem ze mam faldki na brzuchu, to go nie odslaniam albo nie opinam nadmiernie. widzialam na plazy kobiete w bikini w rozm ok 50, brzuch jej zwisal tak ze zaslanial sznureczki od majtek, ohyda albo laski xl powciskane w przymale s-mki :/

Dziewczyny z boczkami i z nadwagą nie powinny nosić biodrówek a do nich krótkich bluzek.

Gość berbeluch
znam wiele szczuplych pan ubierajacych sie jak flejtuchy, odrazaja mnie ze wole juz spotkac sie z puszysta czysta i ladnie ubrana dziewczyna

Gość asssssssssss
NIE RAZ GRUBA KOBIETA JAKOŚ UJDZIE, GORZEJ JAK WIDZĘ SZCZUPŁĄ KOBIETĘ ALE Z PASZTETEM NA RYJU TO MI SIĘ NIE DOBRZE ROBI. A CO DO SZPILEK TO 99% KOBIET NIE UMIE CHODZIĆ NA SZPILKACH.

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc
"moja teoria- niektore ubrania, typu stringi i miniowki, powinni produkowac do rozmiaru m. bikini rowniez." Wtedy to dopiero byłby skowyt o dyksryminację :D "znam wiele szczuplych pan ubierajacych sie jak flejtuchy, odrazaja mnie ze wole juz spotkac sie z puszysta czysta i ladnie ubrana dziewczyna" Skoro nie stać Cię na szczupłą, zadbaną dziewczynę to co się dziwić :)

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc
"A CO DO SZPILEK TO 99% KOBIET NIE UMIE CHODZIĆ NA SZPILKACH." Oczywiście masz na myśli te szczupłe? Nawet jeżeli nie umieją chodzić, to zajebiście wyglądają ;) Poza tym nie wiem skąd wzięło ci się to "99%". Robiłaś jakieś badania? :)

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc
'nie stać na dziewczynę' hehe dobre." Nie chodziło o pieniądze, gdybyś się nie domyślił :)

Gość m 12
vcxcvxvcvcvxcvxc fascynujący temat :) pisz prosze dalej i nie przestawaj :) sensacja poprostu jak nic buahahahahahah

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc
Będę pisać dalej, może zarazę cię poprawną polszczyzną? :)

Gość m 12
tak? a co napisałam nie tak? :D

Gość
berbeluch berbeluch@tlen.pl'; znam wiele szczuplych pan ubierajacych sie jak flejtuchy, odrazaja mnie ze wole juz spotkac sie z puszysta czysta i ladnie ubrana dziewczyna slodko, tylko mi chodzi o laski ubierajace sue np. w posob: biodrowki, bluzeczka nad pepek, a miedzy tym brzuch ktory mozna pomylic z ciaza, ewentualnie: bipodrowki, obcisla bluzeczka/sweterek i wylewajace sie boczki, obciska sukienka w ktorej nawet bez siadania jestes w stanie policzyc jej walki

Gość m 12
ja myślę, ze ci sie nudzi bo nie masz z kim sie dupczyc i zajęcia szukasz buahahahhah buźka

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc
"vcxcvxvcvcvxcvxc fascynujący temat pisz prosze dalej i nie przestawaj sensacja poprostu jak nic buahahahahahah" Brak znaków interpunkcyjnych, wielkich liter na początku zdania, "proszę" a nie "prosze", "po prostu" a nie "poprostu". Cieszę się, że mogłam pomóc :)

Gość wiesz co..............
Ja kiedys wazylam 110 kg, od 5 lat utrzymuje 70 kg, ale nigdy by mi do glowy nie przyszlo aby pisac glupoty !!!!

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc
Dupczyć? Rzeczywiście, ja się nie "dupczę". Nie mierz wszystkich swoją miarą :D

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc
"Ja kiedys wazylam 110 kg, od 5 lat utrzymuje 70 kg, ale nigdy by mi do glowy nie przyszlo aby pisac glupoty !!!!" Urzekła mnie Twoja historia :P P.S. gratuluję powrotu do człowieczeństwa :)

Gość wiesz co..............
Nie asz czego, od lat mam tych samych znajomych, ktorych nie obchodzi ile waze ;) Tobie tego samego zycze.

Gość Jaccek
A ja się nie zgodzę, według mnie to rzecz gustu, wolę zaokrąglone kobiety, są bardziej apetyczne i seksowne.

Gość m 12
"vcxcvxvcvcvxcvxc fascynujący temat pisz prosze dalej i nie przestawaj sensacja poprostu jak nic buahahahahahah" Brak znaków interpunkcyjnych, wielkich liter na początku zdania, "proszę" a nie "prosze", "po prostu" a nie "poprostu". Cieszę się, że mogłam pomóc wow no zwalona jestem z nóg, straszne byki :) nie mierze ciebie swoją miara tylko twoją vcxcvxvcvcvxcvxc ale mi jest przykro :D czuje sie okropnie te moje straszne błędy, bo spacji nie kliknęłam i shifta, boszeeeee małe litery wstawiłam :( teraz napisze wielkimi literami ŻAL MI ciebie :) brakuje ci widać jak ni buhahahaha PAPA

Gość ncwqws
vcxcvxvcvcvxcvxc prawde parwisz,.Ja sama utyłam i widze,ze wygladam jak oblesna swinia.

Gość vcxcvxvcvcvxcvxc
A mi żal ciebie, bo nawet nie umiesz odpowiedzieć na poziomie :)