Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwcowa noc

samotna 27 latka szuka miłości

Polecane posty

Gość aiaiiaiai
wlkp tyle lat co ty

Idzie wiosna dziewczynki, a z nią pierwsze powiewy miłości....hmmm.... Tak musi tez byc z nami, starajmy sie byc szczesliwe, a szczescie samo sie do nas uśmiechnie:)

jeśli nie jest Ci przeznaczone mieć faceta , to choćbyś stanęła na głowie , nic się nie zmieni...;)

ello :P co za napad zimy dzis nas zaskoczył :P w Poznaniu jak w Rsji dzis było :P a Lech zremisował z Gksem :( samotna...nie szukaj tu...moze w ogole nie szukaj...czasem gdy za bardzo probujemy pozbyc sie samotnosci,jak na złość doskwiera jeszcze bardziej...moze wiosenna strzała Amora trafi celnie i zaniedługo bedziesz spedzac czas w ramionach tego jedynego zamiast siedziec z nami na kaffe :D powodzonka

już celuję autorko....."gdzie indziej" w 1 bo w 10 nie wypada :) diaballica27 ten lech to już dawno zdechł...:P

"(...)faceta ,który byłby dla mnie wsparciem no i dzidziusia.." no to zachęciłaś mnie do poznania Ciebie. ;) Diabollica27 ello co za napad zimy dzis nas zaskoczył w Poznaniu jak w Rsji dzis było a Lech zremisował z Gksem byłaś na meczu?

Lech zniszczy Legie 3 kwietnia :P mozesz juz stawiac zakłady :P tey Revolvo jak juz chcesz sie mię czepiac to lepiej upatrz inny punkt...Lecha Ty mi tu nie obrazaj z szacunu dla kafeteryjnych wypowiadaczy i przesiadywaczy na tym zacnym forume :O a zwłaszcza dla mnie jako lojalnego kibica niebiesko białych barw dumy całej wielkopolski

Diabollica27 Lech zniszczy Legie 3 kwietnia mozesz juz stawiac zakłady hehe jak już wiesz albo jeszcze nie. Jasia już nie ma w Legii. Mirka zresztą też. Jest Stefan B. człowiek związany z (L), a nie jakiś hanys co trenował dzieci w Pampelunie. :D

byłaś na meczu? nie no szykuje sie 3 kwietnia na Bułgarską bo dzis lechici grali na wyjeździe :( napiecie dzis wzrastało z kazdą minutą :O normalnie wet za wet szli w zaparte :D

czerwcowa noc słodko_gorzki: a co dzidzi nie lubisz? nie o to chodzi. to naturalna kolej rzeczy dla jakiś 90% populacji ziemskiej. ale Twoja wypowiedź ma ukrytą wiadomość dla mnie. "poznam faceta bo chcę już dziecka, faceta ewentualnie zostawię, lub skonsumuję jak modliszka." ;)

Gość Anji27
aiaiiaiai ...to ja sie cieszę, witam szanowną Poznaniankę......skoro mamy podobną sytuację, może by się jakoś zgrać ?? ...trzeba życie brać w swoje ręce bo inaczej kicha i szarzyzna.....masakra 3.o4 mam urodzinki hahahah vivat Lech:-)

Diabollica27 byłaś na meczu? nie no szykuje sie 3 kwietnia na Bułgarską bo dzis lechici grali na wyjeździe napiecie dzis wzrastało z kazdą minutą normalnie wet za wet szli w zaparte aha. widziałem na c+ początek meczu. szkoda, że nie będę mógł być na Bułgarskiej 3.04. niestety bliżej mam na Emirates czy Stamford Bridge niż na Bułgarską. :/

nie nie o to chodzi-bardzo się mylisz, gdybym chciała tylko dziecka juz dawno bym je miała i nie zastanawiała sie nad doborem tatusia.Dla mnie największą wartością jest rodzina.A jeśli juz znajde tego odpowiedniego faceta, to tez nie od razu dzidzia.Trzeba miec trochę czasu na nacieszenie się sobą...:)

mozliwe, że nie o to chodzi. ale ja to tak odebrałem i pewnie nie tylko ja. dobra rada na przyszłość. nie wspominaj facetowi o dziecku. sorry dzidzi. ;)

revolver-ambitnym trzeba być-mierz w 10 czerwcowa noc...jestem ...dlatego mierzę w 1 :P

słodko-gorzki :P masz rację...idąc dzis dzielnym krokiem naprzeciw poteznym płatkom sniegu stwierdziłam,ze w Poznaniu są naprawde piekne kobietki :D :P :P na mnie nie patrzec ...ja aktualnie blisko Gniezna :D do Poznania wyjeżdżam kibicowac,zakupom wtórowac :P i do klubów pobaunssowac :P

dobra 😘 ja idę napelnic wanne woda z cudnie pachnaca piana i ciepła woda az po brode moja:P co za day :Ocze

Gość nie ma zmian
wszystko bez zmian :-(

Gość nie ma zmian
w przeciągu 30 lat nic się nie zmieni :(

Gość żądamy pożątku
cóż za optymizm, zmieni się, będzie jeszcze gorzej.

Gość gromiec@gmail.com
Dał bym wiele by zobaczyć cię w kościele Nie dla mnie amory i podchody bo z braku miłości jestem chory mam 31 lat własny dom lecz w miłości szczęścia mi brak ....