Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwcowa noc

samotna 27 latka szuka miłości

Polecane posty

ja też z podkarpacia;);) może ten rejon jakis feralny;) czerwcowa noc ja też ci życzę powodzenia i miłości w.....czerwcową noc:)

Gość taki tam też sam
kurcze, dla czego ładne i porządne dziewczyny mieszkają tylko na południu kraju :-(

No widzisz i te ładne, porządne dziewczyny nie mają sie do kogo przytulic, nie ma kto ich ogrzac, jak to jest?:(

Gość Anji27
Witam wszystkich:-) Widze przerabiacie dobrze znany mi temat...z jednej strony ciesze sie, ze nie jestesm sama...........ale no coz, mam podobna sytuacje ...27 lat wyksztalcona na wyglad nie narzekam, a jest niedziela popoludnie i co robie, znajduje ciekawy temat i postanowilam sie przylaczyc........ehhh gdzie Ci naprawde normalni faceci?no gdzie takich mozna spotkac? Pozdrawiam i buźka dla dziewczyn w podobnej sytuacji:-x

Gość taki tam też sam
no właśnie a ja bym z chęcią taką ślicznotkę ogrzewał kiedy by chciała i jak by chciała od stóp po czubek głowy i odwrotnie :-(

bo wczoraj był seks no jak coś jest raz na dwa lata to później faktycznie miły nastrój nagle. chyba że to z kotem było, bo marzec

ja zauwazyłam taką 'ciapowatość' facetów...niby fajny, niby wykształcony, niby miły a......mówi mi że boi sie pływać i oglądać horrorów...niby święta idą a cos mało jaj;)

Gość taki tam też sam
ja muszę dawać wiarę, że istnieją ładne kobietki które nie wykorzystują, a co do wiary w facetów to bym musiał orientację zmienić no ale gdzież by porównać faceta do takiej czerwcowej nocy ;-)

no i co tu robić...Zmienić miejsce pracy i zamieszkania czy objazd po polsce i poprzytulać chociaz te świetne dziewczyny, które tak daleko mieszkają?:(

Gość ooo jarek i ogryz
ale smieszne

"no jak coś jest raz na dwa lata to później faktycznie miły nastrój nagle." prawiczek z kafe poczuł zazdrość? hmm ciekawe zjawisko

Gość taki tam też sam
kurcze, pływać umiem i lubię, horrorów się nie boję ale nie przepadam, no chyba żeby jakaś się do mnie przytuliła co się sama boi :-)