Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kowalo

Zakochanie(Zauroczenie) w starszej ? :(

Polecane posty

Gość Kowalo

Otoz jest tak . Nie dawno rozstalem sie z dziewczyna (1 mies temu) , ona byla w moim wieku 16 lat. Bylem ostatnio na imprezie znajomych i zauwazylem dziewczyne. Nie mozna powiedziec ze ja poznalem bo nie gadalem z nia bo ciezko mi bylo gdyz jest starsza o 2 lata i jest ladna (jedna z najladniejszych na imprezie) . Widzialem ze byla sama to mi dawalo otuchy , lecz nie moglem. Kiedy juz sie zebralem na to zeby ja poprosic do tanca i pogadac okazalo sie ze ona juz ubrana czeka na kolezanka i wychodzi . Dodam jeszcze ze jak siedziala , lub szla gdzies niedaleko mnie to czesto jej wzrok byl skierowany wlasnie na mnie . Gdy wrocilem do domu nie moglem ani przez chwile nie myslec o niej . Nie wiem moze to byla milosc od pierwszego wejzenia ;O ?? Nie jestem jakis niesmialy , bo przebywam z duza iloscia dziewczyn na codzien , kolezanki przyjaciolki itp. Ale do niej jakos sie wstydzilem . Mam niska samoocene a ona jest bardzo atrakcyjna. Co moge zrobic ?? Numer fona ? gadu ? No zalozly ze bd mial juz to ciezko mi bedzie napisac bo nie znam jej i nie wiem czy bedzie wgl chciaala ze mna rozmawiac . Mam 16 lat , sadze ze jest dojzaly emocjonalnie do starszej dziewczyny jednak ona mnie nie zna i moze sobie pomyslec " co tam jakies dziecko " i boje sie wlasnie takiej reakcji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować