Gość Kowalo Napisano Marzec 14, 2010 Otoz jest tak . Nie dawno rozstalem sie z dziewczyna (1 mies temu) , ona byla w moim wieku 16 lat. Bylem ostatnio na imprezie znajomych i zauwazylem dziewczyne. Nie mozna powiedziec ze ja poznalem bo nie gadalem z nia bo ciezko mi bylo gdyz jest starsza o 2 lata i jest ladna (jedna z najladniejszych na imprezie) . Widzialem ze byla sama to mi dawalo otuchy , lecz nie moglem. Kiedy juz sie zebralem na to zeby ja poprosic do tanca i pogadac okazalo sie ze ona juz ubrana czeka na kolezanka i wychodzi . Dodam jeszcze ze jak siedziala , lub szla gdzies niedaleko mnie to czesto jej wzrok byl skierowany wlasnie na mnie . Gdy wrocilem do domu nie moglem ani przez chwile nie myslec o niej . Nie wiem moze to byla milosc od pierwszego wejzenia ;O ?? Nie jestem jakis niesmialy , bo przebywam z duza iloscia dziewczyn na codzien , kolezanki przyjaciolki itp. Ale do niej jakos sie wstydzilem . Mam niska samoocene a ona jest bardzo atrakcyjna. Co moge zrobic ?? Numer fona ? gadu ? No zalozly ze bd mial juz to ciezko mi bedzie napisac bo nie znam jej i nie wiem czy bedzie wgl chciaala ze mna rozmawiac . Mam 16 lat , sadze ze jest dojzaly emocjonalnie do starszej dziewczyny jednak ona mnie nie zna i moze sobie pomyslec " co tam jakies dziecko " i boje sie wlasnie takiej reakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach