Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kompletna idiotka

kompletna idiotka ze mine !!!!!!!

Polecane posty

no przeciez sie nie wypieram, swoja droga wiedzialam ze znajda sie osby co robia tak samo, to fakt faceci to swinie i ich trzeba tez tak trakrtowac, wiem ze moj facet mnie obecnie nie zdradza ale jak nadarzy sie okazja to to zrobi, wiem o tym :)

Gość fvbgetge
Nie dość, że jesteś kompletna idiotka to na dodatek jesteś zwykła ździra. Mam nadzieję, że szybko dostaniesz syfa albo chociaż zajdziesz w ciąże z tym swoim przydupasem

Gość bardzo uważny obserwator
fvbgetge plujesz jadem - jak żmija

e tam,czepiacie sie 😴 idiotka to by byla,jakby nie wykorzystala okazji :P

"(...) moj facet jest wspanialy, a ci ktorych spotykam i poznaje okazuja sie szujami , nic nie wartymi." Rozumiem, że te "szuje" okłamywały Ciebie i zdradzali.

Gość patrz prawdzie w oczy
numero duo - mistrz logiki

numero duo ----------> no tak bylo. dlatego mowie ze moim zdaniem faceci sa gorsi pod tym wzgledem, oczywiscie napewno zdarzaja sie wyjatki ale generalnie to faceci czesciej sa ci 'zli'. Mam wielu znajomych o ktorych wiem co wyrabiaja na boku. Nie raz zdarzylo sie ze jakis moj byly chlopak albo znajomyskladal mi jednoiznaczne propozycje mimo ze ma dziewczyne z ktra planuje slub (na takie rzeczy oczyewiscie nie ide) . Wiem ze latwo mnie krytykowac (szczegolnie jako dziewczyne) ale z tego co widze to wiekszosc ludzi jest strasznie obludna .

Gość Pracoholik
Krab popieram !! MOja Kobieta wie, juz tysiac razy ja w tym uswiadomilem ze jakby mnie zdradzila i mi sie od tego przyznala, to mniej by mnie bolalo gdyby to ukrywala ! bo prawda ZAWSZE wyjdzie na jaw, predzej czy poźniej... Tez mam swoje zasady, nie bede czarować ze tez bede wierny na zawsze, bo czasami moja Kobieta tez mnie nie podnieca :(( ale z szacunku do niej zamiast isc zaliczac inne ''dziurki'' to wole sobie zwalic na redtube! a jak bede mial dosc takiego zycia to wole sie z nia rozstac niz ja zdradzic bo wiem ze dla niej bylby to koniec swiata gdybym zdradzil... Życze Ci autorko zeby Twoj chlopak sie o wszystkim dowiedzial i przejrzal na oczy... Pamietaj ze czlowiek docenia wtedy cos jak straci...a gdy juz zostaniesz sama i bedzie Cie pieprzylo poł miasta bo masz taka ''potrzebe'' to wtedy zabraknie Ci swojego chlopaka i tego spokoju, ale wtedy juz bedzie za pozno... tyle odemnie...

Gość Sensor
ja kocham te filmiki, są jedyne w swoim rodzaju www.dyskrecja.pl/sklep.php/k115-Filmy-DVD.html?