Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika991

wazne!!!!!!!!!!!!!!pomozcie!!!!!!!!!!!!!!plisssssssssssss

Polecane posty

Gość monika991

Wiam problem od tygodnie pierwszy raz w zyciu taki problem bardzo swedzi mnie cipka ale tak masakrycznie ze nie wytrzymuje sa momenty ze przestaje na kilka godzin ale jak zacznie to koniec.Jest zaczrwieniona i od czasu do czasu leci z niej krew.Nie mam jakiegos dziwnego sluzu i zapachu tez nie.Co to moze byc jestem za granica i mam problem isc do lekarza smaruje maka ziemniaczana przemywam octem i nic.Pomozcie bardzo prosze czy mam sznse sama to domowymi sposobami wyleczyc??

Gość jojjjjjjjjo
niemasz szans - będzie gorzej i nabawisz się syfa i potem problemów z płodnością

Gość naatalkaa
Przykro, ale domowe sposoby to Ty lepiej odłóż i postaraj się jednak skontaktować jak nie sama to z czyjąś pomocą lekarza. Swędzenie generalnie najczęściej świadczy o poważniejszej infekcji, ale jeśli do tego pojawiła się krew, to już na pewno nie są żarty i ja bym na Twoim miejscu szukała pomocy specjalisty. Ignorowanie takich rzeczy może mieć bardzo poważne skutki.

Octem? Może być to rzęsistkowica której objawem bywa śluz podbarwiony krwią, albo zwykłe zapalenie pochwy a krew się pojawia poprzez podrażnienia pochwy, zadrapania. Próbowałaś clotrimazolu albo nystatyny albo gynalginu? Jeśli to nie pomoże to radzę Ci jak najszybciej iść do lekarza.

Gość monika991
dzieki za pomoc.wlasnie jest w drodze do mnie clotrumazlum i tantum rosa zobaczymy mam nadzieje ze pomoze!!!