Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammer

prezent dla chrześniaczki!!

Polecane posty

Gość sammer

jest u mnie w rodzinnie przyjęte że kupuje się dla chrześniaków prezenty z okazji świąt.Terza zbliża sięWielkanoc i mam problem bo nie wiem co kupić chrześniacce.Ma rok i 7 miesięcy.Moja chrześniaczka ma mase ubranek i zabawek.Nie wiem co jej kupić?Kupić kolejnego misia edukacyjnego lub zwykłego wydaje się bez sensu.Albo 15 bluzeczka czy spódniczka.Poradźcie mi co mogę kupić.Ja jeszcze nie mam własnych dzieci więc nie jestem zorientowana.Nie chce też za użo kasy wydać(wiadomo święta się zbliżają)

Gość yyyyyyyyyyyyy
a moze rodzicow chrzesniaczki zapytaj co by potrzebowali? Mnie sama denerwuja juz zabawki, kazdy kto przyjdzie przynosi zabawki, a ja pozniej szukam miejsca na nie :/

Gość yyyyyyyyyyyyy
fajny ten namiot dla siostrzenicy, ale to trzeba miec duza chate albo ogrod :/

no własnie, takie namioty rozkłada się mega prosto. A dzieciaki w tym wieku uwielbiają się chowac. Mój sobie robi taki namiot z koca, naznosi sobie zabawek i tam siedzi.

Gość sammer
namiot fajny podoba mi się A co do zapytania rodziców to wiem że siostra powie nic nie kupuj!

Gość yyyyyyyyyyyyy
a no tak, tym bardziej, ze to siostra ;) to faktycznie lepiej kupic na wlasna reke ;)) Ja tez robilam namiot z kocykow hehe

Ja też bym kupiła namiot. Są mniejsze odpowiednie do warunków mieszkaniowych np: http://allegro.pl/item947640010_namiot_domek_disney_ksiezniczki_73104_kurier.html Albo np. mini kuchnię? http://allegro.pl/item942223699_duza_kuchnia_piekarnik_swiatlo_dzwiek_jakosc.html A może jakąś książeczkę z postacią z ulubionej bajki? Albo kalosze na wiosnę?

Gość sammer
na tą kuchnie to chyba jest za mała. aj zapomniałam wam wspomnic ona jest troche opóźniona ruchowo jeszcze dobrze nie chodzimi rączkami tak sobie chwyta....

Gość Szpindlerowy
moja corka w tym wieku lubila:drewniane klocki, lego duplo, a hitem byl(co prawde jak byla mlodsza) pchacz chicco

Gość sammer
tylko takie rzeczy mi proponujecie ?