Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenusska

marzę o butach louboutiena

Polecane posty

Gość wenusska

Pisałam na innym forum, ale tam nikt się nie odzywa. 1. Gdzie takie buty mogę kupić poza allegro? 2. Skąd mam wiedzieć, że są oryginalne? 3. Czy ktoś już je ma i jak się w nich chodzi? Czekam na opinie.

Gość Kto by nie chciał...
Butki ma faktycznie cudne. Też o takich marzę. Tylko te ceny...około 1000 euro na net-a-porter. Dla mnie szok. Słyszałam, że są super wygodne. Na allegro nie wierzę w oryginalność rzeczy. Przynajmniej trudno to sprawdzić. A na net-a-porter trzena znać dobrze angielski, a ja znam tak sobie. Ale nie tracę nadziei, że kiedys je zdobędę!

Gość Pani kalarepka
Zastanawiałam się czy nie nabyć jakiejś podróby. Co o tym myslicie? Ale z drugiej strony to chyba obciach. Sama już nie wiem. Jak można zapłacić za buty 4000zł. ? Przecież dla większości normalnych ludzi to kwota z kosmosu. Czy żeby mieć takie buty mam się puścić?!!!

Gość Motylkowa dama
a czy w Polsce jest jakis sklep gdzie mozna je przymieżyć?

Gość Motylkowa dama
a czy w Polsce jest jakis sklep gdzie mozna je przymieżyć?

na allegro oryginałów napewno nie ma... pani kalarepka a po co Ci podroby? zeby zaszpanowac :D ale widze ze zbyt madra nie jestes skoro albo chcesz kupowac fejki albo sie puszczac zeby kupic buty na ktore zwyczajnie Cie nie stac (i nie stac Cie pewnie nie bedzie) boze widzisz i nie grzmisz.... ps w podrobach napewno nie bedzie chodzic sie jak w oryginalach, pomijajac juz ze to kradziez