Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teskniczek-on

nawet prawdziwa milosc przegrywa z dystansem i brakiem pieniedzy

Polecane posty

Gość teskniczek-on

Nieprzyjemne doswiadczenie

Gość niemozliwe :)
rozwin mysl?

Gość przezywam rozstania
napisze w skrocie...600km roznicy 2 inne swiaty..ona wlasna firma a ja prace dostalem ale zaczynam za miesiac..klotnie,itp

Gość tęsknie - ja
ja też:))

moze ustalcie jakis plan dzialania:-) zaczynasz prace, wiec z kasa nie bedzie problemu, moze sprobuj za jakis czas poczukac czego blizej? poki co mozecie sie widziec w weekendy:-)

Gość przezywam rozstania
prawdziwa...tyle ze...niespelniona.mam na mysli kazdy kiedys kogos poznaje i jest sie szczesliwym lecz po czasie uczuciew wygasa z jednej stroby,,..prawdziwa milosc zawsze jest jednostronna z wiara w 2ga trione..te same wypowiedzi ze kocha ponad zycie lecz koniec koncow czas pokazuje

nothing is impossible :P

Gość tęsknie - ja
może zamieszkajcie razem:) przede wszystkim porozmawiajcie. I nie czekajcie na weekend:)

Gość przezywam rozstania
niestety nie da rady..ona jest bardzo konsekwentna i ma wszystko poukladane .plan.. ja juz ta partia planu nie jestem..kaput...pogodzilem sie z tym poprostu pisze bo tesknie lecz wiem ze to juz koniec.Szkoda ale brawda w oczy kole

jak ma wszystko poukladane? plany mozna zmienic i dopasowac do sytuacji :P

Gość przezywam rozstania
To musialo by wyjsc od niej mnie nie stac w podroz dom niej..jak juz pisalem nie pracuje dopiero w kwietniu...ja stac ale...chyba nie chce sie juz w to bawic..gsybym to ja bylw jej sytyuacji nawt bym sie nie wahal lecz widzac jak jest skoro jest na odwrot..musze pogodziic sie z losem i nie poniozac sie bardziej niz przez te 3 miesiace rozlaki z ,,NARZECZONA,,oddac ja komu innemu..trudno..wspominam ja swietnie..lecz rozstania nadszedl czas..lzy juz nie pomoga..poddalem sie:(

Gość tęsknie - ja
jaka jutro pogoda;):)?

porozmawiaj z nia i sprobujcie dojsc do jakiegos kompromisu, do kwietnia czy maja niech ona przyjezdza do Ciebie, a pozniej zrobicie zmiane:-)

Gość przezywam rozstania
kompomisu nie bedzie..ona jest naprawde dorosla i mysli inaczej mysli i wie ze skoro jej decyzja jest taa a nie inna to zdania nie zmieni ..pozatym dzieli nas dystans..ona nie chce uwierzyc ze nasze klotnie sa spowodowane tylko wynikiem dystansu..chce wierzyc w to co jej znasjomi mkowia na moj temat i co jej intuicja podpowiada...ma wlasna firme otwiera nowa droga i nie bedzie miala teraz na mnie tymbardziej czasu....nie ma nawet czasu na to by za mna tesknic..byc moze nawet kogios poznala bo jest bardzio ladna...ja nie ma u niej szans..skoro juz mnie nie chce to trudno..z bolem serca musze odpuscic i dac za wygrana.do konca zycia bede sie zastanawial co by bylo gdyby..no chyba ze znow sie zakocham a napewno tak bedzie wtedy yto mnie bedzie za przeproszeniem jebalo...lecz..nie naprawde..nie ma szans na spotkanie sie skoro ona tego nie chce

Gość Karmacode
Co do pieniędzy to pewnie też, ale u mnie problemem jest to, że mój ukochany mieszka w Leeds, kiedy ja zyję w Krakowie. I chociaż kocham go, to przez tę odległość nie dane nam być razem.

Gość skrzydła kruka
Przeżywam Gdybyś chciał kiedyś pogadać napisz...21309677

Gość Karmacode
Ach, smutno żyć z tak ponurą świadomością.

Gość przezywam rozstania
dziekuje ...napewno sie kiedys odezwe

Gość przezywam rozstania
Nie ejst to latwe i zadaje wiele bolu lecz..co aj biedny zrobie?Musze z tym zyc i walczyc o to bym zapomnaili jakos sobien ulozyl..tak yto wielkie nieszczescie ale jak widzisz nie tylko tom mnie spotyka..prawie kazdy tak ma..i trzeba sie nauczyc z tym zyc

jak proponowales i nie chce sie spotkac, to wspolczuje, moze kiedys zrozumie, ze praca i kasa nie jest najwazniejsza 🌼

Gość przezywam rozstania
ONA TO rozumiala...tyle ze zapomnaila o tym...ja przed soba mam otwarte choryzonyty i w przyszlosci pragne byc kims wielkim..ale to chodzi o charakter czlowika kim sie jest a nie kim chce sie byc.Pieniadz ulatwia..hdy jest problem ja styac na to by sie wyszalec zrelaksowac czy jakos zapomnuiec...upic z eznajomymi i wszyscy ja uwielbiaja bo ma kase itp..w dupe wchodza i na mnie ujadaja i wieszaja lancuchy jak na psie.Ja mam inaczej..mnie nie stac na to czy tamto i to gorzej przechodze.....ale mam zajomych szczerych a ona jedynie pozatrudnianych ludzi lub facetow ktoprzy sie slinia na jej wyglad lub kase..skoro iona tego nuie widzi..to znaczy ze przegralem..nie jeden ja posiadzie bo da sie uwiesc..jesl;i juz sie nie dala..przyko mi....nie ta kobieta...przykre to lecz prawdziwe

no to moze trzeba jej przypomniec:-) niemozliwe, ze tak nagle sie zmienila:-) moze ma jakis chwilowy kryzys?

jesli naprawde Jej zalezaly to nie przejmowalaby sie takimi bzdurami, wiec moze faktycznie to nie TA, to Ty musisz wiedziec i ocenic po Jej slowach i czynach:-)

Gość przezywam rozstania
raczej ponzala kogos..nie chec na ten temat myslecv a to nie tak nagle bo jzu trwa 3 miesiace..trudno..chwile pozmutam i mi prejdzie...ja naparwde juz naet nie chce w nas wierzyc...bo dalem sz zsiebie wszystkio i wiecej nie dam rady dac.Ona to wie i jezeli nikogho nie ma to moze zrozumike co wie a jesli poznala to ma mnie w dupuie nie wykluczam tego drogiego i poprostui plakac tez nie bede nad rozlanym mlekiekm bo nie jest warta tych lez jesli jest jak mysle ze jest

jakby kogos poznala, to chyba by Ci o tym powiedziala?

Gość przezywam rozstania
MOZE tak a moze nie sloro niepznalem jej na tyle by moc wziasc pod uwagecrozpad zwiazku...nie moge3 liczyc na to ze by min powiedziala..pozaty kiedys dzwoniklem w pon.przed 10ta a o10tej otwiera firme miala wyl tel wlaczykla gi dopiero kedy praca sie zaczela...wydaje mi sie ze sz mim s spedzala zcas i nie chcial by jej przeszkadzano.Poza tym...nie naparwde.....jan juz dalem za wygrana....trudno zdradza nie zdradza..czy to wazne..??nie ejstemy raze.. a anwet gdyby powiedziaal a portem chciala wrocic podwinela ofon itp.co to zmieni?ja jzu takiej kobiety nie chcialbym nawet jesli kocham...

zbieram sie do spania, spokojnych snow 🌼

Gość przezywam rozstania
ja tez jutrio mam wazne szkolenie papa

Gość przezywam rozstania
dziekuje za posty papa