Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Paranormal activity.....

Polecane posty

do jednego się przyznam:) nie lubię Pił i innych takich ale jeden mnie wystraszył naprawdę:) Wzgórza mają oczy szczególnie cz.1,porąbany ale straszny

Gość denat z łopatą
Mnie przeraził "Hostel" :classic_cool:

Gość
z tym dobrym horrorem to prawda. jakies 2 tyg temu cos mnie podkusilo zeby zalaczyc Egzorcyzmy Dorothy Mills... Bardziej wystraszylabym sie Buki:classic_cool:

Gość
denat, pewnie tylko dlatego, ze podczas krecenia filmu splonal im hangar i pomyslalas, ze to jakis znak z drugiego swiata:classic_cool: chyba ze pojebalam filmy:o

Gość
aha, pojebalam, jaralo sie na planie Domu woskowych cial:o dobra, juz nic nie mowie zeby znow czegos nie popiertolic🖐️

Gość denat z łopatą
Nie wiem co im spłonęło, ale |"hostel" poraził mnie głupota i tym, że firmował go m.in. Tarantino 😭:classic_cool:

Niby o gustach się nie dyskutuje....ja jestem taki chicken że po najdurniejszym horrorze nie moge spac..a jednak pierwsze co ściągam z netu to ten właśnie gatunek. I dodam że aktorzy w "paranormal activity" grali baaardzo przekonująco, co jeszcze bardziej nakręcalo atmosferę.

Gość
tak, najbardziej przekonujaca byla scena, w ktorej niewidzialne graby wyciagnely te panne z lozka i przeturlaly ja przez pol mieszkania:classic_cool:

Gość
Zreszta - kiedys byl jeden jedyny Freddy Kruger i bylo :classic_cool:, teraz w dupach sie wszystkim poprzewracalo - ten straszny, tamten cienki, w tym za malo flakow, a w tamtym za duzo chinczykow:o:classic_cool::D

Gość horrrrrrrrrrr
Horrory są w miare interesujące tylko na początku, póki jeszcze nie wiemy "z czym mamy do czynienia". Jak wreszcie sie okazuje że to opętanie przez szatana, jakieś anioły, wilkołaki to nudą zaczyna wiać. Poza tym one są kręcone jakby dla 10-latków, dzieci w wiele rzeczy wierzą bo nie znają świata i taki jest poziom większości horrorów...

poprostu, przecież trzeba na czymś zbudować całą historię, ale nie trzeba od razu wierzyć we wszystko co piszą, bo większość jest wymysłem producentów, chyba, że jest napis "film / historia oparta na faktach autentycznych" Nie ma faktów nieautentycznych Ten jej uśmiech jak demon w nią wstąpił był taki wredny, też mi utkwił w pamieci...

Gość palanty film paranormal
jest oparty na faktach!!!!!!!!!!!jak nie wiecie to sie kurwa nie odzywajcie:o

Gość Paranormal Kafe
Mogłibyśmy nakręcić własny kafeteryjny horror. Na początku bohaterem byłby gleb b, zamkniety w sobie dziwak opętany przez demona i piszący bzdury na forum internetowy, Z czasem demon opanowuje coraz to nowe osoby z forum. Stateczni i rozsądni dotąd ludzie czaynają się dziwnie zachowywaś, są wulgarni, chamscy, agresywni i szokujący. Jedzą kupy i smarują nimi ściany. Każdy kto wejdzie na na to forum jest opanowywany przez demony, w końcu mąż pewnej kafeterianki przerażony tym co dzieje się z jego żoną wpada na trop złego ducha. Wszystkie drogi prowadzą na kafeterie, demon prubuje przejąć kontrole także nad jego umysłem ale dzielny mąż broni się przed tym z całych sił. Rozpoczyna sie walka dobra ze złem. .. :)

Gość ojkiokjo
:D:D:D:D