Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lu Ks Ja

Odstawienie Yasminelle - podajcie proszę skutki ubocze i plusy

Polecane posty

Gość Lu Ks Ja

Mam pytanie do osob które stosowały Yasminelle. Brałam te tabletki kilka dobrych lat i chciałabym teraz je odstawić, stąd też moje pytanie: jakie plusy i minusy zaobserwowalyscie? Co z masą ciała, stanem włosów, skóry? Jak wahania nastroju, okres, PSM? serdecznie pozdrawiam:)

Gość saleminka8
KAŻDY CZŁOWIEK TO ROBOT I REAGUJE TAK SAMO :p przecież każdy organizm jest inny i inaczej reaguje

Hej ja rok temu odstawilam. - przestala mnie glowa bolec przy @, bo zawsze bolala - wrocila mi wieksza chec na sex - owulacja mi nie wrocila i musialam sie leczyc CLO - poza tym zadnych zmian w wygladzie czy wadze.

Gość a ja uwielbiam tańczyć
mozna tak z dnia na dzien (bez dokonczenia blistra) odstawic tabsy? biore azalie od 5 dyg a od krwawie na zmiane z plamieniem. mam dosc!

Gość regulonregulon
ja bralasm 3 lata regulon na tradzik i chcialabym go odstawic, ale boje sie nawrotu tych wstretnych pryszczy...

Gość iloveloveeeyou
przestalam miec migreny wrocila mi ochota na sex zrzucilam 2 kilo

Gość hhhhhjkkkll
przestala mnie bolec glowa minely depresje przytylam 8 kilogramow

Bralam 6 miesiecy;) Nie przytylam nic! Nie wyregulowaly mi okresu, mialam plamienia w srodku cyklu:( Libido nie spadlo, a wrecz przeciwnie;) Po odstawieniu przez 4 miesiace nie mialam okresu!!!

Zle przeczytalam pytanie!!!! U mnie tylko brak okresu przez 4 miesiace, w tym czasie zaszlam w ciaze, wiec niewiem czy byly inne skutki uboczne;)