Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

SZOK! Majtki Pierre Cardin w LIDLU!! za całe 7 zł para, mój tata se kupił

Polecane posty

jak się o tym doiwedziałam to spadłam z krzesła...szok...normalnie mój tata jest normalny , ale o majtki z piera cardena to go nie podejrzewłałam...i to za 21 zł bo kupił kąplet!!!! 3 pary majtek...nie mogę...po co on se je kupił?? nie nosi markowych butów ani płaszcza a majtki tak?? komu on je pokazuje??!!

Gość obciagnij mu do czysta
może tobie pokaże bo chce zbeys mu obciagnela ??

Gość Jo GouId
a mnie dziwi , że majtki nazywa się parą skoro jest tylko jedna sztuka? rozumiem skarpetki - jest para - 2 albo rękawiczki ale że majtki??

to z podniecenia :o komplet. .. chociaż kąplet brzmi bardziej kąpielowo dlatego napisałam przez Ą oczywiscie wiem jak sie pisze ale kOMplet skojarzony z tajnym kompletem jest nie na miejscu conajmniej!

Gość ja powiem tak .....
matko kochana ale masz dziecko problem to co lepiej żeby Twój ojciec chodził w starych wydartych galotach ?

Gość Nor-bert.
co ty pierdolisz bylem dzis w Lidlu i zadnych gaci Pierre Cardin po 3 szt. nie było wiec nie pisz głupot

no właśnie on kupił dawno bo ja je widzialam jak się suszyły czyli musiał je uprać a jeszcze wczesniej troche ponosić...w sumie to lipa...wkurzyłam się bo ja chodzę w majtkach z carrefoura po około 2 zł a on sobie takie rarytasy kupił!! nawet nie powiedział mi "wiesz majtki w lidlu są markowe" tylko się nimi teraz chwali :/

Gość I love Lidl
zajebisty sklep

Gość adi_P
etam podróba a nie pierre cardin

Gość ja ci radę złotą dam
pewnie zrobiłaś już mu awanturę na te majtki? :D :D :D

Gość SZOK SZOK SZOK
ja pierdziele na twoim iejscu to ja bym się chyba powiesiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie zrob iłam awantury bo dopiero wczoraj albo przedwczoraj się skapnęłam...no i do teraz byłam w niemałym szoku... jeszvcze wczoraj wywiesił te majtki aa mieliśmy gosci...kurcze...to już wolałam jak nawet w porozciąganych galotach chodził mimo wszystko wtedy traktował majtki jak majtki a nie jak obiekt kultu :/

Gość Lidiaaa
no widzisz twój tata poczuł sie kims waznym bo ma i nosi matki od Pierre Cardina

no chyba tak...ale kurcze dlaczego nie kupił mi i mamie też chociaż po jednej parze??? ja jak jestem na jakiejś wyprzedaży czy coś to zawsze pomysle o rodzinie, o przyjaciolce, o chlopaku a tak...ojezu sami egoisci mnie otaczają, mama nigdy mi sama nic nie kupi bo mówi że nie umie że się nie zna a tato tylko dla siebie kupuje...nawet jak mi nie kupił mógł powiedzieć "słuchaj są takie i takie majtki w lidlu...możesz teraz isc i zobaczyc" :/ a on nic ...pewnie sie cieszy że tylko on takie ma ... :(

Gość Lidiaaa
moze sie wstydził o tym powiedziec