Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawwwa jestem

ciąża z zaskoczenia - czy naprawdę się zdarza?

Polecane posty

Gość ciekawwwa jestem

oglądacie ten program "ciąża z zaskoczenia"? jestem ciekawa, czy naprawdę możliwe jest, że kobieta nie wie o swoim odmiennym stanie. czy można nie mieć żadnych objawów, mieć normalny okres, nie czuć ruchów, a mimo to być w ciąży?

dla mnie było dziwne że koleżanka do 3 miesiąca nie wiedziała że jest w ciąży, ja już w 3 tc czułam że jest coś nie tak

Gość zaghaswka
no ja tez widzialam ten program dziwne takie cos jest ciekawe czy w polsce sa takie przypadki. normalnie az to dziwne ciekawe czy to prawda

Gość zaghaswka
a widzialyscie jak taka jedna urodzila w ubikacji blizniaki

Gość dagaska5.
FRANKAZWARSZAWY a poczym poznalas ze jestes w tak wczesnej ciazy

Gość ciekawwwa jestem
nie widziałam o bliźniakach, ale słyszałam. horror:O w sumie sporo jest w tym programie kobiet, które tyją, zwiększa im się apetyt, są osłabione, tyle, że mają okres, biorą tabsy i nie podejrzewają ciąży. no ale nie czuć ruchów dziecka a później urodzić je zdrowe???

Gość ciekawwwa jestem
no dobra, taka grubsza kobieta może i nie czuje ruchów. ale jak to możliwe, że przez całą ciążę mają taki sam okres, taką samą intensywność krwawienia? to chyba niemożliwe :O

Moja siostra do 6 miesiaca ciazy miała comiesięczne krwawienie. Oczywiście wiedziała, ze jest w ciazy :) Ja w sumie też od 3-04 tc wiedziałam, że jestem w ciazy.

ponoć się zdarza ;) jedna moja (dość wiarygodna) znajoma opowiadała, że jej koleżankę pogotowie zabrało z lekcji w-f w szkole z podejrzeniem zapelenia wyrostka, zanim dojechali do szpitala okazało się, że to nie wyrostek, tylko poród!