Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wooooooooooooooooow

Krótka piłka dziewczyny co byście zrobiły gdybyście spotkały faceta z pałą 16?

Polecane posty

Gość wooooooooooooooooow

Gość ale wy jesteście głupie
Nie liczy się facet,to co sobą reprezentuje,tylko jaką ma pałę.Przecież 16 cm,to wcale niemało.Tyle ma większość mężczyzn w Polsce.

Gość a co to za szlaban, cieniasie
?

ALe czemu się dziwisz? Faceci też wolą te z fajną dupą i dużymi cyckami. Więc dlaczego one mają nie chcieć dużych pałek? :D

Gość
musiałby chodzić z pałą na wierzchu i w z przyczepioną do niej linijką... zadzwoniłabym na policję żeby wezwali ludzi z kaftanami :classic_cool:

jarzabek, duzy, wcale nie oznacza sprawny. wbij to sobie laskawie do glowki. na palce swiata nie zbudowano. facet chwalacy sie palka, a nie mogacy zaoferowac niczego poza tym jest, wybacz, nikomu nie potrzebny. palka z wiekiem wiednie, i klopot, co zrobic z wlascicielem palki, ktory byl i jest zakala ludzkosci.

jarzabek, ja wiem co pisze bo bylam z takim, co mial palke duza. nie byl dobry w lozku, niestety. a twoje przechwalanie sie przypomina mi tego nieudacznika z ktorym bylam.

Gość Oliwia...
Nieprawda! Mnie duże wcale nie kręcą, bo nie jestem rozdeptana i wolę mniejsze. A najważniejszy jest umysł, bo najbardziej seksowny. Jak nie działasz na kobietę, to nic nie pomoże, choćbyś dosztukował jeszcze 20 cm.

Gość zadowolona z kutaska
jakie szczęście, że mój facet jest hojnie obdarzony przez naturę :D a jakby miał 16-sto centymetrowego to bym go wywaliła za drzwi i juz sie nigdy nie odezwałą !!

jestem takze ciekawa, co takiego jestes w stanie "nadrobic" swoja palka? :classic_cool:

Gość ale wy jesteście głupie
Ja też miałam takiego z dużą pałą i był bardzo kiepski w łóżku,bo myślał,że jak ma wielkiego ch...,to nie musi się starać.Porażka,już nigdy nie poszłam z nim do łóżka.

"to nie musi się starać" czyli dbać o to, zeby Pani było dobrze... to rozumiesz, przez staranie, tak? :D

Oliwio, jestes pierwsza kobieta na tym forum, ktora wie o czym pisze. 🌼

Gość te zadowolona
to wyjeb go za drzwi a kup sobei wibrator, nie rozumiem w czym problem i po ch ci facet w ogole :D

Gość zadowolona z kutaska
głupoty gadacie ! facet z małym penisem rewolucji w łóżku nie zrobi nawet jakby stanął na rzęsach !! bo co to za przyjemność. miałam kilku partnerów i z małym i z dużym i niestety Ci z małymi mimo, że mnie podniecili na maxa to jak doszło co do czego to niestety....ale za to teraz jestem baaaaaardzo baaaardzo zadowolona :D

Gość jak tak was czytam
to przypomnial mi sie moj ex......nie dosc ze mial malego to jeszcze mu nie stawal:/a jesli juz to tak "na pol" a facet mial 30 lat dopiero...masakra.aczkolwiek z charakteru byl fajny:)

Gość Oliwia...
Seks zaczyna się dużo wcześniej, a nie w czasie włożenia i nie mówię tylko o grze wstępnej, a o magii dużo wcześniej. Są tacy, że kobieta płonie po spojrzeniu, słowie itd. a nawet nie ma pojęcia, czy facet cokolwiek ma.

Gość Oliwia...
Dokładnie duże są do tych rozepchanych. A niektóre z nas nie mają zapotrzebowania na pół metra.

>> Są tacy, że kobieta płonie po spojrzeniu, słowie itd Jesteś jakąś romantyczką-dziewicą? :o Za dużo harlequinów 🖐️

Gość zadowolona z kutaskaaaa
jaki ból ? głupoty gadacie !! nie ma to jak duży penis :) swoj pierwszy raz przezyłam z facetem z małym penisem i nie byłam zadowolona a przeciez nie miałam rozepchanej jak to okreslacie bo to był pierwszy raz !! za to moj drugi partner miał juz ogromnego i było bosko !! PODSZYWIE DARUJ SOBIE !!

no ale są kobiety które nie lubią ostrego sexu i być pchane jak psy :P przepraszam za wulgarność. Zresztą natura stworzyła ludzi rozmiarami :) skoro jakiś facet ma mniejszego to na pewno znajdzie dziewczynę co takie preferuje ;) albo jest ciasna :) zresztą związek nie sprowadza się tylko do jednego :P a co z niskimi dziewczynami przecież niziutka dziewczyna by sie rozdarła jakby spała z facetem co ma 20 cm czy więcej :D

Gość ja tesz ....
mam kumpla, ktory wiedzialam, ze musi miec giganta, wystarczylo sie do niego przytulic ;) ciekawosc jak to bedzie mnie zrzerala, wiec pewnego dnia umowilismy sie na seks. on, dodam, od dluzszego czasu mnie adorowal, wiec napalony byl. no i doszlo co do czego, a ja nie bylam w ogole podniecona, sucho w srodku itd. a ten mi sie bez zadnych ceregieli, bez gry wstepnej, bez zadnej finezji zaladowal z tym swoim gigantem i bolcuje, bolcuje, a dla mnie to bylo tylko takie rozpychajace, trace uczucie, zero podniecenia. noi potem w koncu po takim ruchaniu od wszystkich stron zaczal mu troche nie-stac, bo zeby takiego bencwala ukrwic to trzeba ze ho-ho. koniec koncow zaprzestalismy tej udreki, nikt nie mial orgazmu i po huj mi taki gigant, gocio warty :P

Gość taki jeden on
z duza pauka jet jak duzymi piersiami......duzo sie o tym mowi,niby wszyscy sie zachwycją i fajnie sie o tym gada, duze piersi sa niezle jak dziewczyna ma tak do 25 lat...potem to juz masakra..

do zadowolonej...- widocznie swoj trafil na swojego. dla mnie to jednak za malo. a tak naprawde autor/ka zadala pytanie i juz sie nie pojawil/a. nie wiadomo zatem o jaka palke chodzi. moze chodzilo o zwykla palke do tluczenia ziemniakow? ktoz to wie? ;)

zadowolona z kutaskaaaa ---> bez komentarza żebyś chciała większego podczas 1 razu :o normalna dziewczyna która wcześniej się nie kochała ma tam ciasno :o i trudno jej 2 palce włożyć więc widocznie ty na wstępie rozepchana byłaś :D skoro ci luźno było :D

Gość taki jeden on
dua pałka jest niby fajna....ale trzeba to ukrwić czymś i mieć odpowiedni otwór do tego, jakos nie wyobrazam sobie ostro sie kochac z takim 18cm...juz widze jak laska jest zachwycona.....a ja ? lubie włozyć do konca i uderzać jajkiami o tyłeczek...

Mówią, niewazne jaki pędzlek wazne jak maluje. nie zgadzam się. mój były facet (pierwszy) miał dużego. Pierwszy raz baaardzo bolało ale ja nie o tym. miałam faceta, z malutkim, malutkim penisem, i jak chodziliśmy do łóżka, to raczej szłam z litości, bo to nie był seks....nawet nie wiem jak nazwać...przykro mi. A mój były....eh.....do tej pory się spotykamy. I coś w tym jest, skoro faceci wolą ładne, zgrabne i wysokie, to my wolimy facetów z dużymi penisami, ale też takich, którzy wiedzą co robią w łóżku.